Et godt grin er når tårerne triller!

Da min Louiedreng (på nu snart 17 år) var med på ferie i Kolding, skulle vi på den obligatoriske tur til Legoland med vores unger.

Min dejlige veninde Connie, hendes datter Marlene, Louie og jeg kørte afsted en sensommer dag og sang og skrålede i bilen. Louie som nok dengang var ca. 4 år, sad i sin stol på bagsædet og så underfundigt ud på landskabet. Vi bymennesker er jo ikke vant med så meget “åbne vidder” :) – Markerne var ny høstede og  og markerne viste det flotteste syn af flotte runde halmballer i middagssolen.

 

halmballer-009-39

 

 

Nogle steder viste marken et andet syn – nemlig de flotte halmballer indpakket i de fineste hvide poser for at beskytte mod regnen.

 

halmballer

 

 

Efter nogle minutters TOTALT stilhed fra bagsædet….kommer det helt tørt fra den 4 årige dreng:

 

“HOLD DA OP NOGLE STORE SKUMFIDUSER DE HAR I JYLLAND !!!!!!!”

 

Vi var flade af grin i lang tid efter – tror nu aldrig helt Louie forstod at han havde leveret en konge-joke. Og den historie griner vi stadig af når vi passerer disse halmballer…….hvad jo netop denne årstid byder på!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top