Er vild med min penneveninde

JEG HAR FÅET PÅSKEÆG – i lange baner

Og dem har jeg fået af min skønne penneveninde Sonja :)

Her kommer man hjem fra arbejdet og så står der den mest vidunderlige pose på min dørmåtte!

 

påske med sonja 002

 

Sirligt i posen, med sejlgarn, cellofanpapir og nøjsomt lagt ned – i en proppet pose med goodies. Hold nu op – det er fantastisk at modtage et påskeæg, også når man slet ikke har skrevet et gækkebrev – MEN HELE 7 ÆG – 2 flotte blondebelagte kogler, det yndigste kort og sjove gamle breve og udklip – Det er jo et sandt overflødighedshorn!!!

Jeg er fuld af beundring, over at et menneske man ikke kender særlig godt, har et sådan overskud og kærlighed og energi til at give sådan en dejlig gave væk. Der er ikke tvivl om, at der bag denne poses indhold ligger flere timers arbejde – meget personligt arbejde.

Nu skal min stue pyntes op til påske alligevel og min kreative lyst er blevet vækket op igen. Tak Sonja, – din dejlige kvinde!!!!

 

påske med sonja 007

Er det ikke bare yndigt og hamrende flot?

 

påske med sonja 006

Selv kuverten er sirligt malet så glansbilledet indgår i maleriet :)

 

 

Begrebet “penneveninder” er måske noget man forbinder med børn – eller i alt fald en ting fra fortiden. Sådan var det også lidt for mig, indtil det jo lige pludseligt opstod i min verden igen. Som ung pige – fra jeg var 12 år til ca. 16 år, havde jeg en penneveninde i Flensburg. Det var noget man fik i skolen blandt andet for at udvide vores tyskkundskaber. Brigitte Schlund, hed hun – og guderne skal vide hvad der egentlig er blevet af hende?

Sonja, mødte jeg sidste sommer til et loppemarked – hvilket jeg vist har fortalt før på bloggen, når jeg er faldet i svime over hendes utallige skønne breve til mig. Vi skriver jævnligt sammen – mest på mails, men hold da op hvor er det altså hyggeligt, langsomt at blive inviteret ind i en andens liv. Som penneven sker det i små bider, – for vi ses ikke (ikke endnu i alt fald) – og langsomt får man så sat brikkerne på plads omkring hinanden. Utroligt som det viser sig, at vi har fælles interesser og haft mange ens bekymringer, sorger og glæder i livet.

 

131012 020

Ha ha – ja her har Sonja sat Gittemor på kortet!

 

Jeg gemmer alle vores mails, breve og drømmer lidt om, at dette må kunne blive til noget smukt ude i fremtiden. Der er nemlig gode historier gemt i os to kvinder – og tilsammen, kunne det mindst blive en bestseller :) . Drømme skal man have og det driver værket. Jeg er ikke lige så effektiv til at sende disse små gaver tilbage til Sonja – og hun påpeget i sine skønne breve, at jeg ikke må have dårlig samvittighed (det har jeg dog lidt alligevel)! – Men hvem ved – pludselig kan det være at det er mig der giver hende en på opleveren.

Jeg kan KUN opfordre jer derude, til at finde en lige så skøn penneveninde som jeg har fået. Det er så skønt og dejlig – specielt i disse tider hvor alting går så stærkt på de elektroniske medier. Jeg synes det er skønt at have min særlige æske i fint papir – hvor alle mine “Sonja-breve” ligger fint og venter på noget i fremtiden :)

TUSINDE TAK SONJA -             S                L

                                                      T  Ø  S       L  E  V

                                                           D                V

nå – bogstaver skrider når jeg lægger dem op – men i forstår sikkert budskabet at sådan skrev man i “gamle dage” i poisibøgerne! :)

Kærligst

Gittemor

 

 

 

2 Responses

 1. Hanne siger:

  Det er skønt at få gammeldags breve :) jeg elsker det også, måske jeg skulle lede efter en penneven. Det med at kende hinanden gennem det skrevne sprog det er specielt…….hvor mon man finder sådan en snailmail ven…

  • gittemor siger:

   Kære Hanne, – ja du har så ret. Man bliver helt overrasket, når og hvis der endeligt lander andet i postkassen end regninger og reklamer :) . begrebet “penneven” er desværre nok ved at være uddøende…….med mindre vi gør noget ved det. Hvos man lige skal finde dem – tja det ved jeg knapt, – min penneven kom jo ligesom til mig – rent tilfældigt.
   Men vi kan da som en start bruge bloggen her og spørge…….Er der nogen her der vil være penneven med Hanne????
   Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top