Er du til varme og lækre uldsokker?

Gittemor kan rigtig meget når det kommer til håndarbejde, men er der noget jeg aldrig har gidet, så er det at strikke sokker. Der er noget med den der hæl og 4 pinde der ikke lige har tiltalt mig.

 

diverse december 15 061

Men…der er ingen tvivl om, at de gange jeg har haft, købt, eller fået foræret et par, så har jeg slidt dem til garnspåner før de er blevet kasseret. En lækker smart uldsok i gummistøvlerne, eller som en slags hjemmesko på vinterdage, når man nu ikke har gulvtæpper. Jeg har også altid købt børne uldsokker på loppemarkedet hos ældre damer og foræret dem til familiens børn, fordi jeg synes de er lækre….men strikke dem selv gider jeg altså ikke.

 

VARME SOKKER LIGE TIL DØREN

Min gode veninde gjorde mig opmærksom på en gruppe på Instagram “varme sokker” – og at hun havde købt en håndfuld af de lækreste sokker der, så jeg undersøgte naturligvis sagen…..og nu gider jeg SLET IKKE strikke sokker. Den hjemmeside “varmemonte.tictail.com”  - eller facebooksiden “varme sokker” – har de fedeste uldsokker til mænd, kvinder og børn. (Har endnu ikke lært at sætte link ind i mine tekster – så du må lige skrive dem af…sorry)

diverse december 15 066

Alle disse uldsokker er strikket af Montenegriske kvinder i bjergene. De sidder og strikker dem i deres egne hjem efter deres egne mønstre. Ulden er økologisk, mønstrene skønne og det er rigtig fint håndarbejde…..og så den der fede fornemmelse af at de er lige så hjemmelavede som hvis du havde fået dem af farmor. De laver også strikkede sutsko der er så nuser.

 

diverse december 15 058

Disse lækre sokker koster mellem 175 – 199 kr. og de fleste sutsko ligger pt. på hjemmesiden til 119. Hvis man tænker på hvad strømpegarn i lækkert uld koster….og hvad det tager af tid….og vi kan hjælpe disse Montenegriske kvinder med brød på bordet……prøv lige at hør – det kan overhovedet ikke betale sig at slås med de pinde selv :)

 

SÅ, hvis du mangler en rigtig god julegaveide her i sidste øjeblik – eller bare har lyst til at forkæle dig selv eller dine små kolde fusser, så gør som jeg og flere andre af mine veninder efterhånden…..check hjemmesiden ud og køb sokkerne her.

 

diverse december 15 062

SJOV VENINDEDAG

Checkede lige deres hjemmeside, her skriver de faktisk, at man kan få “Varme Sokker” hjem til sig i Københavns området. Hvis du kan samle 4 til 6 veninder til lidt hygge, så kommer firmaet ud med deres udvalg af sokker og så kan man tillige opnå 30 til 50% på side køb….det er da en fantastisk ide…og så lige få set tøserne til en lidt anderledes aften.

Nu skal jeg ud og købe nye gummistøvler….mine er for små til disse fede sokker (lever jo på en stor fod i forvejen) – og man kan altså ikke have sådan nogle udtjente røjsere til sådan nogle lækre sokker…..de fortjener en fed Hunter støvle tror jeg :)

SÅ, tøser….det var lige en “varm” nyhed og ide i denne juletid fra Gittemor

 

Knus Gittemor

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top