Er biler for brede eller veje for smalle???

Det er et spørgsmål jeg har stillet mig selv rigtig mange gange den seneste tid.

I Gentofte Kommune, har stort set samtlige veje været gravet op – op til flere gange. Enten på grund af fjernvarme, fordi der skulle anlægges cykelstier, – eller man skulle gendanne alle de der rundkørsler, som man for år tilbage nedlagde. Jeg er ikke helt klar over, om det der med rundkørsler indgår i projekt “beskæftigelsesterapi” eller “dum i arbejde” – men jeg forstår ikke en hat af, hvorfor man har nedlagt dem for så at lave en masse nye rundkørsler.

MEN DER ER ET LANG STØRRE PROBLEM

Uanset hvilken villavej jeg kører på, så er der absolut ingen plads til at komme frem, uden man skal køre zig-zag mellem bilerne og konstant holde ind til siden for at en modkørende kan komme igennem.

 

Der er ingen vejbane tilbage i højre side!!

Iflg. parkeringsloven, må biler under 3500 kg. godt parkerer med to hjul på fortorvet, – forudsat de ikke er til gene for fodgængere. Men man må ikke holde på cykelstierne. På billedet er et typisk eksempel…..der er cykelsti i begge sider – det har de nemlig anvendt halvdelen af kørebanen til! Så når jeg kommer kørende i min umådelig lille Splash, er jeg tvunget til at køre et godt stykke inde over modsatte kørebane. Hvis nogle havde valgt at parkerer i den side – så er der kun mulighed for at komme igennem ved at køre zig-zag mellem bilerne?????? Hvem fanden har udtænkt den slags beregninger??? – Det er da fuldstændig vanvittigt!!! Er jeg den eneste der synes, at jeg godt vil have en pokkers god forklaring?

 

Min lille vej her till aften.

Her et lille aften kig på “min” vej – Alle biler holder med 2 hjul på fortovene ( der er altså kun plads til fodgængere hvis de er tynde som blyanter), vejbanen rummer kun plads til en mini bil – a la min lille splash – så hvis du som Hellerup frue kommer hjem i din fine brede Jeep – så glem det – og kommer der en modkørende……Ja, så glem det helt!!

Ja, – den slags store spekulationer kan sådan en som jeg altså godt gå og tumle med!

 

 

2 Responses

  1. Marlene Høj siger:

    Det er nok ingen af delene – Der er nok bare for mange biler… Men jeg vil dog nødig undvære vores bil. Den er livsnødvendig, når man bor i Struer (= langt til alting!) og har tre unger :)

  2. gittemor siger:

    Tro mig Marlene, jeg ville bestemt også nødigt undvære min!!!! Men det er da underligt som vejene bliver udsat for slankekure – i takt med at bilerne bliver flere og flere – og bredere og bredere!!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top