En veloverstået og dejlíg juleaften

Glædelig jul til jer alle sammen!

Det var en jul jeg frygtede en anelse, den første vi skulle fejrer uden min bror, som i øvrigt var et rigtigt “juledyr”! Men det var som om at vi bare alle tog os sammen og det blev slet ikke så svært som først frygtet. Det hjalp gevaldigt, at de 2 børnebørn forventninger var så store og de var så glade.

Det hele startede med, at jeg for første gang i flere år ENDELIG lavede en flæskesteg med totalt sprøde svær – i min “lorteovn”!!!

 

 

Min mor kom med ænderne der også var perfekte. Ja alt maden blev faktisk så fantastisk at de åd det hele – selv om der var rigeligt. Det resulterede så i, at der ikke var restemad til os i år ØV – elsker restemad 1. juledag!!!

 

Mine kære forældre

 

Vi kom rundt om det fine træ alle 12 – og pakkelegen blev klaret – jamen alt gik fuldstændig som det skulle !!

 

Sara vandt mandelgaven

 

Og Gittemor nød sine gæster – især børnebørnenes glæde

 

Ungerne blev natten over med deres mor for vi havde planlagt en dag i nattøj og med hygge og brunch. Det blev i sandhed også en dejlig 1. juledag – omend vi morede os lidt over rodet under morgenmaden :) – Der var papir, senge, borde, dyner etc. overalt – men det havde også sin charme.

 

Glædeligt var det at vi var over vores influenza – selv om jeg erfarer bl.a. på facebook, at der er så mange mennesker der ikke fik en forventet jul. Det var synd!!!!!

I morgen står den på julefrokost hos forældrene……dejligt ikke at skulle være værtinde igen – haha.

 

Forsat glædelig jul!

Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top