En rigtig god ide til hundeejere!!??

Øh nej, jeg er ikke hundeejer – men har været!!

Skal heller ikke have hund igen – men jeg vågner altså lidt op når jeg bliver præsenteret for en god ide.

På mit arbejde skulle jeg markulerer en hulens masse papirer for nyligt – altså jeg mener VIRKELIG meget papir. Stod så i mine egne tanker og førte det ene vred papir efter det andet ind i denne “sultne” maskine, der smukt tyggede det hele i fine lange strimler.

Mit kreative jeg, lod naturligvis tankerne lede hen i mod ” sikke en masse skønne julestjerner man kunne lave” – altså hvis lige strimlerne havde været en anelse tykkere :) .

 

Et stk. hundeseng – VOILA!!

Så kom en skøn kollega forbi - “Ej, markulerer i nu igen?”“må jeg ikke godt få alle de skønne strimler til mine hunde”???!!!!

Husker ikke helt min reaktion – men den var noget i retning af  “Dine hunde???!!!! – hvad i al verdens skal de bruge dem til”???

Så fortalte hun, at hendes hunde – der ude på landet hvor de bor, altid kommer ind i deres entre, møjbeskidte, regnvåde og sjaskede. ikke lige til at slippe løs i stuen. Hun havde så foret sine hundekurve med et ordentlig lag af disse strimler. Lidt lige som når man lægger haml og hø til hestene. Hundene skulle efter hendes udsagn være HELT VILDE med disse strimler. De byggede rede og snork sov i dem. Bonus var – at de sugede det våde af hundene og nærmest rensede deres pels. Hun skiftede så strimlerne ud efter behov og slap for ulækre puder og tæpper i kurvene. – DET ER DA EN WIN WIN SITUATION!!!!!

Og så er det genbrug, naturfyld……….og jeg slap for at slæbe skraldet til containeren !!!!!

 

 

4 Responses

 1. Susan Aaen siger:

  Not, efter 10 sek i mine hundes kurve, ville de her strimler blive til millioner af papirstykker, som ville ligge ud over hele huset. Såååå duer ikke her ;-)

 2. Tina T siger:

  Jeg kendte en gang en der lavede microsmå julestjerner de var faktisk lavede af gavebånd – de var så nuttet og rigtig søde at komme på en snor også hænge dem i sådan lange rækker ved siden af hinanden i vinduet. Men jeg selv har ingen tålmodighed i den retning selvom jeg skam er meget kreativ men ikke lige med det HI HI God weekend Gitte

  • gittemor siger:

   Ha:) Tina, kan godt forestille mig de må have været nuttede. Jeg selv mange julestjerner hvert år til jul – har dem liggende i et kæmpe fad i mange skønne mønstre og farver. Dog er min tålmodighed heller ikke til mikro-str. – God weekend til dig også :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top