En Origins natcreme der virkelig giver fugt

Igen blev Gittemor beriget med en lille pakke foran døren. Kender godt de der små pakker fra Origins efterhånden og Origins ved også efterhånden, at Gittemor tager deres produkter yderst alvorligt, – eneste problem er efterhånden, at jeg jo ikke kan bruge dem alle…..og så skal jeg vælge når jeg køber nye produkter og skal supplerer mine hylder. Der er dog stadig nogle produkter fra Origins jeg ikke fraviger fra at bruge….og de kan understå sig i at tage dem ud af deres sortiment…så bliver der ballade med Gittemor!!!! Jeg skal fortælle dig hvilke lidt senere :)

DEN NYE NATCREME

november midt 013

Make A Difference Night Cream…Overnight Hydrating Repair Cream…..

Hemmeligheden bag denne skønne sag er ingredienserne: Lychee frø ekstrakt, vandmelon ekstrakt, Rhodoscrosite og Jerikorosen. Tilsammen en symfoni, der giver fugt om natten og reparerer de små skader en stresset hverdag efterlader i din hud om dagen. Cremen danner et fugt reservoir så din hud forbliver fugtet. Cremen er meget behagelig i sin konsistens og absorberes ret hurtigt i huden samtidig med, at man føler man stadig har fået creme på til natten. Du efterlades altså ikke med et fedtet og glinsende ansigt i hovedpuden. Cremens duft er meget mild og behagelig, rart at ikke duften er voldsom, netop når det er til natten.

JERIKOROSEN

I kassen med den lille creme, var der i fint silkepapir lagt en tør lille sag….det viste sig at være en Jerikorose….ikke særlig charmerende sådan lige i første hug…..men hvis du lægger den i en skål med vand, folder den sig smukt ud til en grøn gren der strutter af vitalitet…..et meget godt billede af, hvad Origins mener denne creme gør ved din hud :)

 

Sådan kom creamen med en tør kvist

Sådan kom cremen med en tør kvist

 

ned i en skål med vand

ned i en skål med vand

 

en halv time efter så den sådan ud

en halv time efter så den sådan ud

 

og efter en time måtte jeg hente en større skål, får nu voksede tingesten voldsomt og begyndte at blive grøn

og efter en time måtte jeg hente en større skål, får nu voksede tingesten voldsomt og begyndte at blive grøn

…det vat selvsagt en gimmick man kunne tage at føle på!

Cremen “Make A Difference Night” forhandles allerede over hele landet. Den indeholder 50 ml og koster i vejledende pris 370 kr,

 

GITTEMORS VURDERING AF PRODUKTET

Jeg har nu brugt Make A Difference Night i 3 uger……og jeg var i første omgang lidt i konflikt med mig selv. Jeg har i rigtig lang tid brugt en anden natcreme fra Origins “High Potency Night-A-Mins”……min appelsin creme som jeg kalder den. JEG ER PJANKET MED DEN DUFT..og den giver også fugt. Skulle jeg så til at undværer den nu….det var svært. SÅ, – jeg har i 3 uger brugt Make A Differende Night...og det fortsætter jeg nok også med, – men jeg skruer da lige låget af den anden og tager en gevaldig “sniffer”, ha ha. Jeg bliver nød til – lidt modvilligt at indrømme, at denne nye creme giver mere fugt og blødhed!!! Sådan er det bare….omend jeg er en vanedyr!

 

Min "appelsin creme" er jeg bare så vild med, at jeg nu er blevet "sniffer"

Min “appelsin creme” er jeg bare så vild med, at jeg nu er blevet “sniffer”

Så herfra må det blive en god anbefaling til den nye natcreme hvis du mangler fugt.

 

DE FASTE ORIGINS PRODUKTER

…jeg lovede lige at vende tilbage med mine daglige favoritter blandt Origins produkterne. De er ufravigeligt i mit toiletskab…og veg den der lader disse produkter udgå af sortimentet, så bliver jeg rigtig, rigtig sur:

A Perfect World – Antioxidant moisturizer with White Tee – skøn dagcreme….om sommeren bruger jeg den samme men vælger så den model der indeholder faktor 25…..det er der jo ikke nogen grund til om vinteren.

VitaZing SPF 15 - en let creme der giver naturlig lød og let farve i ansigtet på den helt naturlige måde. Den bruger jeg de dage hvor jeg ikke skal heldækkes af foundation. Den er fantastisk!!!!!!

Plantscrition serien er også et dagligt element – deres serum påføres hver aften under natcremen og i perioder også under dagcremen om dagen. Den holder de fine linjer i skak.

Ginger – deres fantastiske ingefær duft…..det er den eneste duft jeg har brugt de sidste mange år…..så frisk og dejlig….i love it!

 

Ja, jeg kan ikke komme uden om det…jeg er inkarneret Origins forbruger….og giver det også gerne væk når jeg skal købe lækkerier i gave til datter, veninder og mor. Jeg køber helst produkterne over nettet på Origins hjemmeside….så er der nemlig tit fri fragt og små skønne vareprøver med…..dem er de sgu ikke meget for at udleverer hos Matas eller Stormagasinerne…..kedelig tendens :)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top