En “øjen-åbner” :)

neeeejjj, det er ikke Gittemors øje :)

Nu bliver jeg altså liiige nød til at fremhæve Origins en lille bitte smule igen:) – Jeg har endelig fået afprøvet endnu en af mine fødselsdagsgaver, en mascara “GinZing” med længde og løft – jow jow. Jeg har altså haft flere forskellige mascaras med “falsh eye-lash effekt” – “super duper øjne” etc. etc. – men her tror jeg altså, at jeg er blevet beriget med en mascara, der både er let at lægge – og som giver et ret naturligt look – og en pokkers masse længde og voloume.

 

Origins GinZing mascara !

Min gode veninde Lene var sød at give mig denne sag, – så jeg aner altså ikke hvad den koster ( mener måske det var lige i overkanten at spørge til prisen på en gave, haha) -

Jeg blev først en anelse bekymret da jeg så “kostens” størrelse – er vant med nogle lidt tyndere mascaraer og er sindsyg bange for at ramme mig selv i øjet, men det gik faktisk lettere end jeg havde frygtet. Det er simpelthen en vanesag!. Men hold da op nogle dådyr øjne Gittemor fik og jo flere gange du lægger et lag på – jo længere bliver de – og jo tykkere.

Altså i forvejen er jeg ret tyndhåret på hovedet efterhånden, men der sker altså også lidt med den naturlige voloumen på vipperne i takt med at alderen skrider frem – så denne type mascare er altså vejen frem for mig.

 

 

Har du samme problem som jeg – så kan jeg altså trygt anbefale denne mascara!!!!

 

KH Gittemor

 

4 Responses

 1. Lene Haumann Jensen siger:

  Den skal jeg prøve. Mine vipper er blevet så underlige… små og nærmest usynlige… “Synes IKKE om” B-)
  Men det lyder bestemt som en mascara jeg vil prøve.

  • gittemor siger:

   Det synes jeg du skal Lene – den giver virkelig noget. Jeg har heller ikke mange vippe-hår tilbage – men den giver altså et så fint look uden det ser voldsomt ud. Bliv nu ikke forskrækket over børsten – den er lidt voldsom lige første gang man prøver – men 2 – 3 gang så har man taget på den :) – Og du ved nok, jeg ville ALDRIG anbefale noget jeg ikke virkelig mente!!!!!
   KH Gitte

   • Lene Haumann Jensen siger:

    Det er jeg ret sikker på, du ikke vil.
    Jeg har en absolut favorit mascara den er fra SHISEIDO, den er rigtig god til mine vipper. Bestemt også værd at prøve. OG så kan man af og til være heldig at finde den i GRØN. Jeg er vild med grøn mascara.

 2. AL siger:

  Sidder med Sallings julekatalog. Alle Origins øjencremer frit valg 195,- og masker 4 varianter 125,-

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top