En dårlig B-film = en nye hue!

vinteren kalder på dimse humør her i det lille hjem….og vanen tro er jeg i gang med 118 ting på en gang, så hjemmet ligner igen et bedre fritidshjem, hvor 15 børn har forladt deres pladser og gået til frikvarter…..sådan dimser jeg nu bedst. Når først tingene bliver pakker væk, så forsvinder også kreativiteten. Lige på det punkt, er det nu nok meget godt man ikke bor med en mand….han var rendt for længe siden med garnrester på bukserne og en knappenål i sokken :)

STRIK EN SKØN HUE

Forleden sendte min skønne datter mig et link fra Facebook med en hue ” Sådan en vil jeg gerne bestille moar” - Og nu er det ikke ret tit, at jeg kan få min Sarapige til at bestille noget af alt mit knald…..så jeg greb chancen i mit moderlige hjerte. En halvdårlig B-film….og vupti, så var der en hue færdig….den var lettere end let, hvis man kan det basale i at strikke :)

hm 005

Opskriften sendte Sara mig via et link: www.trinekok.dk – opskriften koster 25 kr – og har du et par ruller garn liggende, så er du i gang på et øjeblik. Nu håber jeg tøsen bliver glad for sin nye hue, der var SUPER let at strikke – så nu må jeg nok i gang med en til mig selv….det er jo hamrende koldt derude.

God fornøjelse, hvis du skulle være blive inspireret :)

 

Knus Gittemor

 

4 Responses

 1. jane jj siger:

  Jeg vil også gerne bestille en, men uden kvast tak ! :-)

  • gittemor siger:

   Nå nå unge dame – kan ikke se jeg har lavet et felt med bestillings lister :) Men siden det nu er dig – så lad da gå :)
   Knus

 2. Trine siger:

  Nøhj, hvor er den blevet rigtig fin, Gitte – nu bliver jeg jo også helt stolt over at den unge dame gerne ville have sådan én ;-)

  Kh Trine

  • gittemor siger:

   Du kan da roligt være stolt – nu ruller lavinen – du har sat gang i mine strikkepinde – nu vil alle ungerne have en……hvornår lærer jeg at holde min kæft – haha.
   KH Gitte

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top