Efterårsglæder som mormor

 

Jeg har en facination for efterårsblade. Det farvespil og den glæde de giver, når så vejret samtidig giver os en masse solstråler – ja så bliver det altså ikke kønnere, i mine øjne!

De sidste dage er gået med at have et af mine børnebørn på en lille ferie. Det har været tradition siden hun var helt lille, at vi lige skulle have vores dimse-dage. Der er klare regler for hvad der skal ske – og sådan skal det være.

 

Der skal morgenmad på sengen

 

 

Og i biffen og se “Far til 4 til søs”

 

 

og på cafe, naturligvis!

Og så havde Selina opdaget et nyt stykke legetøj – ja som jeg allerede har glemt navnet på igen. Selina forvissede mig dog om, at man ikke kunne leve foruden…..så den skulle da købes. – Denne legetøjs-ting af træ, med en kugle man så skal jonglerer på plads på stangen – helst uden at slå alle sine knoer i stykker :)

 

Det nye hit blandt ungerne

……og her er jeg nok lidt mærkelig. Tænk sig – 225,- kr. for sådan en dims – Ikke at jeg ikke under hende den – men det er sgu da mange penge, bare fordi, det lige nu er hittet!! – Om en måned kan man sikkert få den til ngen penge i en eller anden pirat-udgave i Netto :)

Jeg har syltet bloggen nogle dage – sådan er det når feriestemningen kommer over en. Håber dog at flere af Jer har gjort brug at Origins tilbuddet i Magasin?????

Håber søndagen bliver lige så varm og solrig som denne fantastiske lørdag – tænk sig 19 grader målte jeg i haven!!! – SKØNT!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top