Dove – nu også med hårprodukter

Hvem kender ikke produktet Dove? – Jeg har i alt fald ikke været i tvivl om, at de har sat sat sig fast i markedet omkring kropsprodukter – og de er velkendte på hylderne i supermarkedet, – men NU er de også kommet med hårprodukter, hvilket er nyt i Danmark.

 

slut feb 031

Til et veldækket brunchbord,  i de skønneste rammer på D’Angleterre, blev pressen indbudt til lancering af de nye Dove hårprodukter “Advanced Hair Series”. Dove har i mange år været et velkendt produkt – både i reklamerne, men også på supermarkedets hylder. Gode og betalings venlige produkter til familien – her i huset har der ofte stået både håndsæbe og bodyshampoo på hylderne. Jeg vil nok betegne Dove produkterne som nogle gode og gedigne hverdags produkter..de fungerer, de er behagelige, til at betale og alle kan bruge dem.

NU ER DOVE OGSÅ TIL HÅRET

Med lanceringen af de 2 nye serier “Dove Oxygen Moisture” og “Dove Pure Care Dry Oil” kan du nu dække de mest almindelige hårtyper som man finder her i Skandinavien.  Dove har lagt vægt på, at produkterne skal give forbrugeren en følelse af velvære, pleje og skønhed og kunne afhjælpe de mest almindelige hår problematikker – det fine, tynde skandinaviske hår – eller det tørre og beskadigede hår.

 

Medio marts 2015 013

Dove Oxygen Moisture-serien – indeholder shampoo, balsam og hårkur, der er udviklet til det fine nordiske hår – Lige her er Gittemor så absolut i målgruppen. – Jeg har ikke meget hår og det jeg har er meget fint. Jeg er altså en af de kunder der SKRIGER efter volume og fugt til håret – og produkter der absolut ikke må tynge. Jeg har nu testet disse skønne produkter over de sidste 14 dage og brugt kuren 2 gange om ugen.

Jeg er ganske  godt tilfreds – produkterne er drøje i brug (du skal altså ikke bruge ret meget) – det efterlader en dejlig let duft, let at rede ud og alt i alt nogle godt produkter, som også giver en del volume. Jeg er en anelse usikker på om produkterne giver mig helt den fugt som jeg behøver til mit besynderlige hår…men jeg hører nok heller ikke helt ind under gruppen af “standard” produkt kunder….mit hår er sparsomt og besværligt! Det skal disse produkter ikke lastes for. Jeg har ladet en veninde teste med….og hun er ovenud begejstret og påpeger at hendes hår bliver meget blankt og knap på elektrisk som hun er vant til.

Se...Dove giver okay fylde i Gittemors sparsomme lokker

Se…Dove giver okay fylde i Gittemors sparsomme lokker

Dove Pure Care Dry Oil – den “gyldne” serie, er udviklet til tørt og beskadiget hår. Disse produkter er beriget med macademia og kokosolie. Selv om olierne ikke som sådan tynger håret, – vil de slet ikke fungerer i mit hår. Til gengæld lod jeg min datter afprøve produkterne. Hun har nærmest medfødte “dreadlocks” og har det tykkeste og tørreste hår (lige der kan man undre sig over hun er min datter). Sara synes produkterne er rigtig gode og de tilfører fugt og blødhed i hendes “høstak”. Hun ville bestemt ikke afvise at produkterne blev faste på hendes hylde.  Denne serie indeholder shampoo og balsam.

Doves hårprodukter så dagens lys i Danmark i februar 2015 – de kan således fås i Dansk Supermarked, førende dagligvarebutikker og Matas.

Shampoo og balsam  (250 ml) i begge serier koster 49,95 – og hårkuren (200 ml) koster 59.95 kr.

 

HÅR SNOB

Jeg er nok lidt af en hår snob…..men det bunder i at jeg har arbejdet i hårbranchen i mange år – og hørt og set en del i den forbindelse. Jeg hører normalt til den kategori af mennesker der køber mine hårprodukter hos frisøren – og har langt mere til hår, end blot shampoo og balsam. Jeg er ikke i tvivl om, at når man er “hår snob” – så betaler man også oftere mere for produkter end hvad der nok er nødvendigt….men vi har jo alle vores luksus vaner.

Normalt ville jeg derfor aldrig købe shampoo eller balsam i et supermarked..lige som jeg aldrig ville turde bruge det der står på hoteller eller lignende. Det har givet nogle grusomme resultater med strithår. HVIS jeg ikke, som nu har testet Doves hårprodukter, ville de ikke have fundet en naturlig vej til mine hylder…..fordi jeg er en snob!! – MEN, – jeg vil til gengæld slet ikke afvise, at jeg uden problemer ville købe den blå serie igen – og sågar anbefale dem videre. Det er nogle rigtig gode og okay produkter……til en yderst okay pris!!

God fornøjelse

Gittemor

 

 

 

(dette indlæg er sponseret)

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top