Det var så den sommerferie!

 På denne søndag aften, mærker jeg at min sommerferie anno 2012 siver ud mellem fingrene på mig – selvfølgelig med et lille glas af sommerferiens eliksir – et koldt glas rosé!

Jeg skulle ingen steder i år – netop bare lave ikke en skid – ingen planer, bare føle for hvad dagen skulle bringe stor set hver eneste morgen i 14 dage. Troede ikke jeg “toptunede planlægningskvinde” kunne den slags – men det har været en øvelse, en øvelse der virkede.

Jeg så rigtig meget til mine børn og børnebørn. Tog på ture i det Nordsjællandske, på stranden på gammeldags maner med picknikkurv etc., købte bær hos bondemanden, boltrede os i kolonihaven, spiste middag med god veninde i Nyhavn, spiste en masse is, gik i seng klokken røv, – stod tidligt op (for sådan gør man når man bliver ældre) – var praktisk og en helt masse andre ting.

                                                                                               Jeg griner fantastisk godt med min datter Sara 

Louiedrengen gør sig klar til gymnasiet

  

Og børnebørnene er blevet møg forkælede

Dejlig, dejlig sommerferie – og i morgen tidlig er det slut. Skønt, at man har et arbejde at vende tilbage til. Den første har jeg været der i 3 måneder – er super glad for det – og nyder, at man ikke længere hænger i arbejdsløsheds-køen, det var et helvede.

Bloggen har været lidt forsømt de sidste dage – nærmest en uge. Vi har i vores bloggerfamilie været ramt af hackere – og også en mærkelig form for virus, hvilket har gjort det svært at linke mine indslag på facebook uden at give jer virus. Skulle nogle have oplevet dette, er jeg DYBT ked af det – men det har ikke været muligt at vide det, før det var for sent.  Disse ting skulle gerne være rettet og ændret i købet af ugen…….så må jeg jo håbe, at mine skønne læsere ikke er helt er forsvundet inden – STAY ON FOLKS!!!!!!

Håber også i har haft en forrygende ferie.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top