Det blev et lykkeligt discount bryllup

Så kan jeg så erfarer, at jeg trods min unge alder, i dag har en datter der har 14 års bryllupsdag!!!!!

Hvor bliver tiden dog af….synes lige hun har været lille, synes lige hun er blevet student, synes lige hun er blevet gift…..og nu er der gået 14 lykkelige år – og frugten er 2 dejlige børnebørn.

Sara blev fulgt på vej af lillebror Louie på 4 år :)

Sara blev fulgt på vej af lillebror Louie på 4 år :)

Husker Sara og Luans bryllupsdag som var det i går…..et dejligt bryllup, men enhver moderne brylluparrangør ville have revet håret ud af hovedet i frustation. Tror faktisk overhovedet ikke, at der var brylluparrangører i dengang ?!

Sara havde fundet sin skønne mand Luan fra Albanien. De ville have hinanden. Luan besøgte Sara i Danmark og efter 2 måneder meddelte de mig, at de ville giftes. Luan ville flytte til Danmark og så fik vi dæleme travlt. Vi kæmpede dengang med den berømte 24 år regel, så han havde kun 3 måneders visum i landet – med mindre de blev gift. Hvad gør man så lige med så kort varsel???

Sara ville have sin Luan

Sara ville have sin Luan

 

DISCOUNT BRYLLUP PÅ REKORD TID

Sara havde en lejlighed, – check!

Vi fandt en brudekjole i en second-hand butik (en skilsmisse kjole) – men gudelig smuk var den, – check!

Lånte os frem til blåt, lånt, gammelt, nyt etc. og strømpebåndet havde jeg i skuffen – check!

Jeg fik bundet en lille brudebuket ved nærmeste blomsterhandler og lille knaphulsblomst til lillebror Louie på 4 år, – check!

Luan lånte et lidt for langt jakkesæt af en af hans venner, – check!

De fik købt nogle traditionelle, enkle og smukke vielsesringe, – check!

Sara sov hos sin mor natten op til og blev dullet op herhjemme, – Check!

Lånte en smoking til lille Louie der skulle føre sin søster op af kirkegulvet, – check!

Saras venindes far var præst på Østerbro, – han ville gerne vie dem, – check!

Vi arrangerede en lille reception i mit hjem med bryllupskage fra gode venner, som gave til parret, – check!

Bryllupsmiddag blev holdt hos Saras bedsteforældre – med suppe, steg, is, fyrværkeri, brudevals, sang, taler og det hele, – check!

Sara blev kørt til kirke i min gamle, rustne guld bil – vi kom for tidligt så vi fik padlet Østerbro tynd den formiddag, – check!

DE BLEV GIFT!!!!!

divrt 019

 

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE

Det blev et fantastisk bryllup og super romantisk. Alle traditioner blev overholdt og ingen manglede noget. Selv ris i nakken fik de ved kirken. Vi gik ikke på rø… økonomisk af det og de har nu været gift i 14 år. Sammen har Luan og Sara udviklet hver sin karriere, Luan er blevet en god gedigen “suppe” dansker, haha og har en fantastisk Cafe på Amager – og sammen har de fået 2 skønne unger. Man behøver altså ikke blive viet i en domkirke, holde festen på et slot og købe kjoler til flere tusinde kroner. Det vigtigste er i bund og grund, at man vil have hinanden – og det ville de.

 

Her er en dejlig familie - min skønne datter, hendes mand og 2 børn <3

Her er en dejlig familie – min skønne datter, hendes mand og 2 børn <3

Kære Luan og Sara – Hjertelig tillykke med bryllupsdagen. Jeg elsker jer! Elsker jeres historie!

Moaar

4 Responses

 1. Sara siger:

  Nåhr hvor sødt

  • gittemor siger:

   Selv tak min skat…..Jeg tror slet ikke vi den gang egentlig opfattede hvor snildt, hurtigt og billigt vi fik “knaldet” et bryllup sammen :)

 2. Marlene Høj siger:

  Tillykke! Dejligt at høre at det kan lade sig gøre – Jeg er endnu ikke gift med kæresten og jeg orker ikke et stort bryllup. Dem vil jeg heller bruge på en rejse til familien eller en ny bil… Så romantisk er jeg :)

  • gittemor siger:

   Ha ha Marlene – lyder fornuftigt. Det handler om at gøre det man har lyst til, har råd til og føler for. Så selvfølgelig er du da romantisk – på din måde :)
   KH Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top