Der er nu noget over Annasvej :)

Både sådan i almindelighed – men også når vi samles om det årlige loppemarked. Det er lidt federe at have marked på hjemmebane og man skal ikke pakke bil, møde et sted kl. 6 om morgenen, pakke bil igen og så hjem og pakke ud :) – Elsker loppelivet, men er særlig glad når jeg afslutter årets sæson med sidste opstilling på Annasvej. Tror faktisk dette var det 16 år jeg deltog!

 

august 2014 005

Det blev et forrygende vejr den 16. august og det vrimlede med mennesker allerede fra tidlig morgen før vi var klar. Sønniken Louie fik solgt godt ud i de gamle klude, penneveninden Sonja havde bod hos os også, naboer, genboer, tidligere beboere, skolekammerater, gamle bekendskaber……jo der bliver hilst på lokalbefolkningen sådan en dag – SÅ SKØNT!

 

Her får "Penne" vist slået en god handel af - hun tiltrak en del i sin synlige orange bluse...den skønne kvinde!

Her får “Penne” vist slået en god handel af – hun tiltrak en del i sin synlige orange bluse…den skønne kvinde! I baggrunden anes min datter og barnebarn.

 

Mine børnebørn var her også med salg af tøj og legetøj – og det var så hyggeligt med familien samlet. Min dejlige mor kom også vanen tro og blev til den bitre ende…hun skulle vist ikke gå glip af noget i år :)

 

ENDELIG fik mon mor og "Penne" hilst på hinanden og det var et hjerteligt møde :) - Kvinderne i mit liv....uden det skal misforstås :)

ENDELIG fik min mor og “Penne” hilst på hinanden og det var et hjerteligt møde :) – Kvinderne i mit liv….uden det skal misforstås :)

 

Dejligt at få ryddet godt ud i kælderen og se en masse søde mennesker – jeg var overvældet over hvor mange mennesker der kom og besøgte os.

Ved slutningen troppede denne skønne øse op på vejen – EJ EN FED MORGAN!!!!!! – Den ville jeg gerne eje, men den var ikke til salg.

Fik da lov til at blive foreviget på “skødet” af den….er desværre ikke adræt nok til agere kølerfigur, fnis.

 

august 2014 014

Tak for dejlig dag til naboer, besøgende og ikke mindst vejrguderne.

Kærlig hilsen

Gittemor

2 Responses

  1. Marlene Høj siger:

    Det ser hyggeligt ud!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top