Der er grænser for gru

Så blev Halloween afviklet fredag…..det har vi også kun lagt op til i 1½ måned nu og man må jo tro at der er mange der har tjent kassen på dette, i mine øjne besynderlige fænomen. Jeg har aldrig helt forstået at man skal fejrer det mørke – mumier, død, uhygge og gru, – synes at verden er grum nok i sig selv. Men skal jeg alligevel tage “ja hatten” på, – så er alle de smukke græskar og lygterne fantastisk smukke. Jeg ser det mere som en hyldest til efterårets komme og kan godt undværer alt det andet halløj. Selvfølgelig er det vanvittig sjovt for børnene, at klæde sig ud og rende rundt og rasle ved dørene…..det var det vi andre gjorde til fastelavn, men well….tiderne forandrer sig hurtigere end Gittemors hoved.

Mine børnebørn var også udklædt i går – og det er sandelig nogle skrækindjagende masker de kan stille op i.

Halloween 2013

I oktober var jeg med familien i Tivoli til Halloween og de gjorde sandelig noget ud af det. Jeg fandt en lidelsesfælle på bænken imens jeg ventede på ungerne i forlystelserne…..han havde også ventet længe tror jeg.

oktober 2014 040

Jeg var nu mere til den smukke side af festen

oktober 2014 030

 

oktober 2014 032

 

MEN NÅR UHYGGE BLIVER FOR MEGET

Min kreative datter, havde i går bagt disse modbydelige, – og meget vellignende kager. Der var masser af børn der skulle hjem og hygge og rasle – og så skulle der være noget til de unger der kom og raslede……..

 

slut okt 14 009

Det blev alligevel for meget af det gode….ingen af ungerne ville have dem, – hverken hendes egne eller dem der raslede. Så selv om de små poder på ca. 7 år gerne vil have masser af spas og uhygge, – så sætter de trods alt sine grænser……tror også jeg ville springe over :)

Så skal vi i gang med næste omgang…..julen står for døren. Vi har jo også, kun kunne købe julepynt etc. i 1½ måned nu…..bare vi når det hele inden jul om næsten 2 måneder:)

 

God weekend

Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top