Der er en mand i min te

Der er mange måder at nyde en god kop te på….men det gør jo ikke noget, at det også er lidt morsomt samtidigt med at det er praktisk, – vel?

 

nye 027

 

EN SJOV TE “POSE”

Er han ikke sød, – den lille mand som i virkeligheden er en “tepose”. Bukserne tages af ham, – i med teen og på med bukserne igen. Så hænger han i de små arme på kanten af din tekop imens teen trækker. Det er da en sød og sjov ide – en lille gave ide, måske?

Hr. Te er i en helt giftfri silikone – det at vaske og tømme efter brug. Måske endda en bedre løsning og sundere, en de blegede teposer ?

Jeg testede Hr. Te og den fungerer helt upåklageligt….jeg morede mig faktisk lidt over hans salige ansigt imens jeg drak min te…..det er jo ikke hver dag man har en mad i sin te!

nye 031

Der findes faktisk også andre “tepose” løsninger på denne hjemmeside:  Noget-til.dk – prøv at kig……men du må igen lige selv taste linket….har problemer med de links her på bloggen, desværre.

Jeg synes nu også den lille søløve er ret sød :) “Teposerne” – som mand eller søløve koster 25 kr. – det er jo rørende billigt :)

 

nye 030

 

nye 029

 

(indlægget er sponseret)

2 Responses

 1. susanne siger:

  Har du de der søde tesier til salg?
  H.Susanne

  • gittemor siger:

   Desværre – det var en hjemmeside jeg fandt på Facebook……men arg…husker ikke hvad den hed. Skulle jeg finde den skal jeg nok skrive til dig :)
   bh Gitte

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top