Den spirituelle verden er iscenesat

Dem der kender mig, ved at jeg i mange år har beskæftiget mig en del med den spirituelle verden. Jeg har nogle evner med mig som jeg blandt andet kæmpede bravt med at forstå da jeg var barn og meget ung. Havde jeg kunne udtrykke disse “fornemmelser” og oplevelser i ord som barn, var jeg nok blevet stemplet som lystløgner eller skitzofren – og det var ikke ligefrem ting jeg talte med jævnaldrende om i sandkassen.

images (5)

Jeg kunne tale lidt om disse fænomener i en indpakket form med min mormor, – hun var bestemt også en af de der “kloge koner” der kunne ting og sager….men ikke noget hun gjorde stads af. I hendes verden handlede det om at være en god troende, at elske sin Gud og være taknemmelig og retskaffen. Hvis man kunne hjælpe et stakkels menneske af med en lumbago eller kurerer en byld med en underlig plante fra vindueskarmen (Aloe Vera) – jo så gjorde man da det…..men det var “behandlinger og hjælp der ikke blev gjort “stads af”.

Det var bestemt heller ikke ualmindeligt at man “talte” med de døde eller fik besøg af en afdød slægtning…..det var sådan nærmest hyggeligt, – når man altså lige havde prøvet det nogle gange. Min mormor hjalp mig således til at se på disse besynderlige evner som noget naturligt, en gave – og med fuld forståelse for at man ikke sådan rendte rundt og talte om den slags……for folk forstår ikke helt hvad vi har med at gøre, som hun sagde. Der er ikke andre i familien som jeg har kendskab til med disse evner eller “tilbøjeligheder” som min mor kaldte det engang. Min mormor og jeg foretog nogle bønner sammen hvor hun bad om hjælp til, at jeg måtte blive fritaget for disse syn imens jeg var barn, da hun godt kunne fornemme det påvirkede mig voldsomt. Det hjalp i en del år…..det var som om at hun fik “lukket ned” for evnerne……..men de kom tilbage i fuld styrke da jeg blev voksen.

JEG BLEV FORVIRRET AF SCENARIET

Det var først i starten af 90′erne at den der “spirituelle bølge” begyndte at ramme Danmark. Jeg var tiltrukket af den…synes jo jeg havde “kimen” i mig et eller andet udefinerbart sted i kroppen. Pludselig synes jeg at alle omkring mig blev hvirvlet ind i denne “nye” verden. Flere og flere behandlere dukkede op..Aromaterapi, Tarot-reading, healings-massage, Syvstjernen, Åndelige vejledere i hobetal, – alt synes pludseligt at være evig dejligt og omgivet af den der totale hengivenhed til universet og hele det spirituelle leben der bølgede ind over os. Det var sådan en slags “Love, peace and understanding, del 2″ der ramte os.

 

Alt blev så sanseligt, arrangeret og besynderligt.

Alt blev så sanseligt, arrangeret og besynderligt.

Mine hænder begyndte at reagerer igen. Jeg kunne godt mærke at jeg skulle bruge de hænder til noget fornuftigt, men jeg havde også på nogle områder en voldsom modstand….det var lidt som om jeg ikke “helt” passede ind i dette nymoderne set-up. Jeg synes der var utroligt meget “lir” for galleriet og prøvede længe at forstå hvad det skulle til for……..jeg har til dato aldrig forstået det….og efter en rum tid accepterede jeg, at jeg nok bare skulle gøre det der virkede rigtigt for mig. Og så begyndte der at ske noget.!!!!

 

images (8)

På nær hos en – Søren Dreier (som du kan læse meget mere om i næste indlæg) – har jeg til dato aldrig været til en reading, behandling, session – eller hvad man nu kalder det, uden jeg et blevet mødt at røgelses pinde, små lysestager udformet som lotusblomster, duftlys, krystaller, lyd-uroer, billeder at engle, guruer og alt muligt andet tingeltangel. Det har altid virket på mig, som om at man kun kan blive behandlet i denne “energi” hvis den bliver camoufleret af alle disse…i mine øjne….totalt ligegyldige rekvisitter. Jeg får knaldende migræne bare jeg nærmer mig en røgelses pind, – jeg synes mange af de billeder med åndelige budskaber er tåbelige….og meget af den “ding-dong” musik der bliver brugt er ligefrem distraherende for mig.

Sådan en røgelsespind sender mig direkte i migræne

Sådan en røgelses pind sender mig direkte i migræne

JEG FANDT MIN EGEN VIRKELIGHED

Efter nogle år…hvor jeg ved Gud var meget indfanget i denne såkaldte spirituelle verden, blev jeg mere og mere overbevist om, at det var helt andre teknikker der virkede for mig. Jeg erfarede hurtigt, at jo mere “lir” en behandler omgav sig med, – jo mindre kunne de rent faktisk på resultatsiden. Jeg blev tiltrukket af behandlere, der i mit eget sprog, kaldte en “spade for en spade” og brugte helt almindelige ord. Behandlere der spillede noget roligt og “almindeligt” musik – serverede en kop kaffe (i stedet for alt de tynde te der smagte af røgelses pinde), – og især blev jeg imponeret når en “behandler” kunne smide et statement i hovedet på mig som virkelig sagde noget om, at vedkommende kunne “se” mig – min fortid eller noget håndgribeligt….ikke bare floskler der kunne passe på Gud og hver mand “Jeg fornemmer at du står overfor en meget spændende periode” - arghhhh……den sætning er meget brugt…og giver mig gåsehud langt ind i sjælen! Lad vær!!!

Jeg blev i 1978 uddannet som lægeeksamineret massør – helt håndgribelig og faglig uddannelse, som jeg senere har gjort meget brug af.  Når man nu havde de der hænder der bare ville “heale” – og som reagerede meget voldsomt når jeg fik mennesker i mine hænder…..var det naturligt at bruge massagen som en direkte vej til at heale folk. Det blev afmystificeret en del,  at klienten fik en reel massage og jeg fik “ro” til at hænderne kunne arbejde i den retning som var hensigtsmæssig for klienten på briksen.  Derfor blev det naturligt at kalde mine behandlinger “Healings-massage”…..det var det bare så mange andre der også gjorde…..de gjorde bare behandlingerne noget anderledes.

……Og det er da besynderligt! – Det at nogle kan få beskeder hinsidens fra og kan diagnosticerer ting og måske endda få personen til ved healing og selvhjælp at reparerer diverse problemer i sit legemet. Om hjælpen kommer fra Gud, englene, vores kære afdøde, energier i Universet…det interesseret mig egentlig ikke så meget mere. Jeg brugte mange kræfter på det en gang….men det nærmeste jeg er kommet sandheden i de beskeder jeg får, er troen på min Gud – og at, JA vi får meget hjælp fra de sjæle der har forladt denne jord. Kan jeg bevise det?…Næ….jeg kan genfortælle mine “beskeder” til folk…..men jeg kan jo ikke ligesom “printe dem ud”, fotograferer dem eller lignende. Det eneste bevis der er, er fakta som ….”virker det”, “mærker du det”, “giver det mening”!!!

Når jeg har haft en behandling af et menneske, takker jeg min Gud for hjælp….især til at beskytte mig selv. Det glemte jeg i starten så jeg blev voldsomt drænet for energi når jeg havde healet. Jeg har aldrig fået hjælp af det før omtalte “tingeltangel” i mine behandlinger…..men efter en behandling var en god kop kaffe og en smøg det bedste middel for mig! – Det fik mine store fødder direkte ned på jorden igen!!! Jeg siger ikke dette er en sund kur i denne helsetid vi nu befinder os i….men det virkede!

 

Suzannes sydomsforløb fik mig for alvor i gang med healing

Suzannes sydomsforløb fik mig for alvor i gang med healing

JEG HAR ALDRIG LOVET HELBREDELSE

…..og det er meget, meget vigtigt at man som behandler aldrig lover mere end man kan holde! – Da jeg blev lidt kendt i denne verden som Suzanne Bjerrehuus’s healer kom der mange artikler frem i medierne. De blev hurtigt omskrevet til at jeg havde helbredt Suzanne. DET HAR JEG IKKE…. jeg lindrede en del af hendes modbydelige bivirkninger fra hendes strålebehandlinger, fik hendes mave i gang, gav hende indre ro og velvære og fik spændinger i hendes hals lindret, så hun fik lidt af hendes spytsekretion tilbage. Det var hvad jeg gjorde…..men fordi Suzanne var offentlig kendt og hun gik frem i pressen med hendes historie skabte det lidt af et mediecirkus.

Jeg sprang på “bølgen” fik egen klinik og begyndte at leve af det med temmelig stor succes. Det var nogle fantastiske skæbner og mennesker der kom i mine hænder de næste mange år…men desværre var det for det meste kun cancerpatienter. Det blev ad åre meget svært for mig at håndterer….jeg blev drænet af al den voldsomme sygdom og valgte at trække mig tilbage. Jeg havde brug for at “børste” al den sygdom og død af mig….jeg skulle for en stund lave noget helt almindeligt arbejde igen!

 

PROJEKT MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Fra 2006 til 2008 samarbejdede jeg med Kræftens Bekæmpelse, hvor vi lavede projektet “Gode hænder” – jeg var meget lykkelig og imponeret over, at så stor en organisation ville anerkende og samarbejde med en alternativ behandler. Jeg har gennem tiden mødt meget kritik af læger, proffessorer etc. der synes at healing og lignende behandlinger var det rene humbuk og uden resultater for patienterne. Sjovt nok havde jeg i min klinik temmelig mange læger og sygeplejersker, der gennem tiden selv søgte hjælp da de blev syge.

Jeg blev noget overrasker forleden, da jeg surfede rundt på nettet. Jeg fandt en offentliggjort rapport fra Kræftens Bekæmpelse, der er udlagt på nettet. Denne omhandler deltagernes evaluering af projektet…..en rapport jeg faktisk ikke kendte til. Nu har jeg læst den til ende….flere gange og jeg har trillet mange tårer over de tilbagemeldinger som patienter og pårørende er kommet med. Jeg kan huske hver og en når jeg læser historierne. JEG GJORDE EN FORSKEL……DET ALTERNATIVE GJORDE EN FORSKEL!!!!!!

 

Her er et par af de meldinger jeg læser:

 

Timerne” hos Gitte har både fysisk og psykisk været uvurderlige for mig. Chokket – da jeg den 7. februar fik

“det røde kort” på Herlev Sygehus af en meget ung og uerfaren læge – ville have været svært for mig at

håndtere uden Gittes hjælp. Så – mange, mange tak.

 

. Det var en fantastisk stor hjælp både før, undervejs og efter forløbet. Gittes massage og

samtale har hver gang bragt mig stor ro og velbefindende – og dermed ny optimisme. Jeg er også blevet

hjulpet med meget dybe muskelspændinger, som har forstyrret min søvn. Gittes behandlinger giver mig en

god nattesøvn. Kontakten mellem Gitte og mig er altid god, fordi hun møder mig, der hvor jeg er – og så starter

hun der. Det betyder meget for mig, fordi jeg ikke har så meget overskud til at forklare de op- og nedture,

jeg har – eller undskylde at jeg ikke er så sej som sidst.

 

 

Gitte formår ved såvel sin fysiske som psykiske indsats at stimulere og hjælpe mig til at få samling på mig

selv og give mig opmærksomheden tilbage på, at jeg kan hjælpe mig selv og har kræfterne til det.

 

Hvis du har lyst til at læse rapporten selv, finder du den her på nettet:

http://www.tehema.dk/projekt_gode_haender.pdf

 

For at du ikke skal blive helt træt af for langt indlæg vil jeg håbe du kigger forbi igen i morgen…..her vil jeg fortælle dig om, hvor galt i byen man kan gå hvis man bliver storforbruger af for mange sessions, reading etc. Du kan i alt fald blive temmelig forvirret…..og meget fattig!

 

Knus Gitte

 

One Response

  1. Hanne Tambo siger:

    Hej Gittemor, dejligt at læse dit indlæg om disse evner, da jeg også selv har disse evner, er det morsomt at se hvordan du tackler det hele, kan genkende mange af de ting, du skriver om, jeg
    blev selv i starten lidt bange, men er nu helt afklaret med dem. Fortsat held og lykke i dit liv.
    kh Hanne

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top