Den dejligste sommerferie i det Jyske

Sommerferien 2014 Jylland 005

Der er mange måder at holde ferie på -og selv på trods af god planlægning, kan man ikke altid være sikker på at ferien forløber som man har tænkt sig. Min sommerferie i år forløb dog fuldstændig fantastisk – alt klappede, vejret var hedebølge og netop det varmeste sted i Danmark, da vi indfandt os i Vestervig. Huset vi lånte af min søde moster var SÅ skønt og lå centralt for alt hvad vi skulle. Vi brugte ikke overvældende mange penge, naturen viste sig fra sin skønneste side og vi nåede alt hvad vi havde planlagt – og mere til.

KAN MAN SÅ ØNSKE SIG MERE…..når man holder sin ferie sammen med sin dejlige datter og og mine 2 børnebørn Selina og Sebastian?

På min mors side, stammer familien fra Thy. Mine barndoms ferier blev altid brugt i Thisted hos mine bedsteforældre og med hyppige besøg hos min moster Isa og mine fætre og kusine. Thisted har derfor en stor plads i mit hjerte og mange minder med alle dem der desværre ikke længere er i blandt os. Men, når man drager tilbage til stederne, så genoplives det hele igen og er nu blevet til fortællinger til mine børnebørn om hvor jeg trådte mine barnesko og hvad jeg oplevede…..det viste sig hurtigt, at de tog Thy til sig og synes vi var et herligt sted.

Vestervig har den skønneste strand, – her brugte vi aftener på at fange krabber, finde hulsten og nyde naturen og den skønne solnedgang.

 

Sommerferien 2014 Jylland 006

 

Fik lige lavet min egen form for meditation på badebroen.

Fik lige lavet min egen form for meditation på badebroen.

Der blev fanget krabbber....men de blev pænt sat ud igen!

Der blev fanget krabber….men de blev pænt sat ud igen!

I Nærliggende byer bl.a. Agger og Krik, havde de deres helt egne byskilte – godt man har jyske aner, så man forstår hvad de skriver. De holder virkelig fartgrænsen deroppe. “Kør rolle” – og det gør vi så!

 

Sommerferien 2014 Jylland 024

Vi fik besøgt min søde moster Isa og hendes ven Knud til en dejlig middag – heldigvis kom også min dejlige fætter Elo forbi.

 

Sommerferien 2014 Jylland 055

….og ham fætter Elo havde en god kværn med…..jeg er ikke meget til motorcykler, men synes det kunne være sjovt sådan lige at få taget et “sejt” billede af Gittemor på kværn med et lækkert hug……..synes nu ikke lige billedet blev som jeg havde forestillet mig i mit hoved :)

Sommerferien 2014 Jylland 056

…og det var der flere andre billeder fra ferien der heller ikke blev, fnis :)

 

...det var FØR jeg fik sol  :)

…det var FØR jeg fik sol :)

Det var en længere ferie og Jylland bød på mange oplevelser….men for at du ikke bliver læsetræt på en gang, må du vente til i morgen med at høre om Vilsund Marked, byfester og den dejlige by Thisted.

Når mine forældre, min bror Steen og jeg i min barndom drog til Thisted i vores dengang herlige Triump Herald bil, sagde min far altid under vejs…..husk unger ” Man kan godt ringe fra Thisted til Ringsted, men man kan ikke tisse fra Ringsted til Thisted” – og den grinede vi af hver gang…..mine børnebørn fik naturligvis samme citat med på vejen da vi rejste, – men den blev sgu ikke modtaget helt så begejstret som jeg husker det, fnis!

kærlige sommerhilsner

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top