Dejlig inspiration fra livsstilsmesserne

Ledreborg Slot besøgte jeg sidste weekend – eller rettere Kristi Himmelfarts dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg havde min dejlige veninde Helle med under armen – en heldags udflugt med ren hygge og fantastisk inspiration til sjælen og haven. Ledreborgs smukke omgivelser viste sig fra den pæneste side og jeg tror at alle udstillerne havde kronede dage.

 

Helle og Gittemor kom bestemt ikke tomhændet hjem fra Ledreborg

Helle og Gittemor kom bestemt ikke tomhændet hjem fra Ledreborg

Jeg besøgte selvfølgelig Eva og Michaels stand (Perlen M.E. Antik) – og blev igen overvældet af deres fantastiske måde at stille op på. Det blev da også til både skjorter og en ny sommerkjole…og så lidt chokoladeblomster :)

 

slut maj 078

 

slut maj 092

 

slut maj 083

Stort set alle udstillere på Ledreborg solgte de fantastiske duftroser i alle regnbuens farver. Jeg er pjattet med dem, de er så smukke og dufter fantastisk.

 

slut maj 104

Næste weekend – allerede fra i morgen torsdag ( 5 til 9 juni) er der så livsstilsmesse på Frederiksberg Mit Hjem er Mit Slot – i Det Kongelige Danske Haveselskab – her var jeg også sidste år……og det skal jeg bestemt også i år. Jeg afventer nok til mandag…..har nemlig luret, at man tæt ved lukketid den sidste dag, kan erhverve sig de mest fantastiske planter til ingen penge….man er vel udspekuleret :) . Så sluttes Pinsen også med en god og inspirerende oplevelse….det skulle du prøve, hvis ikke du har været der før vil du blive overvældet og glad i låget :)

id af hvert 027

Perlen M.E. Antik udstiller i øvrigt på Frederiksberg også på stand 135 til 145 – check dem lige ud!!!!!!

 

Dejlig Pinse til jer alle

Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top