De store fødders mareridt!!!

FORBRUGERINFORMATION TIL JER/OS MED STORE PLADER

……for det har Gittemor i sandhed også. Jeg er mega træt af det, specielt i disse måneder, hvor min fod stadig er ryle øm og bøvlet pga. nye indlæg og nedsunket forfod. Enormt sexet, altså!!!!!

Jeg har jo for længe siden ENDELIG fundet forretningen, GIANT SHOES i Søborg som har noget smart – til trods for størrelsen (43/44) – og følte mig så tryg ved at vide, at det er der jeg køber sko. Så kom efteråret og jeg skal altså have et eller andet på fødderne nu det er koldt – også selv om det gør ondt og er bøvlet.  Ankommet til Søborg Hovedgade 69 - HJÆLP……..forretningen var lukket og slukket. Nøgne vinduer!!!!! Jeg blev skrækslagen og følte mig forrådt!!!!!!!   – Ind i forretningen ved siden af, hvor den venlige mand fortæller mig, at hun da bare er flyttet over på den anden side af gaden i nr. 78 i størrer lokalen PYHAAAAAAAA!!!!!!

Her var hun så, Michaela – Søborg Hovedgade 78 !!!! Giant Shoes

Ej, det var glædeligt…jeg var virkelig nervæs et kort øjeblik. Fik prøvet en hulens masse støvler og sko – men besluttede at vente til slut på ugen, hvor nogle kortskaftede, vamsede sager kom hjem. Dem tror jeg at mine platfødder kan være i :( .

Men til alle Jer med en stor fod – Check Giant Shoes  eller hendes website: www.Giantshoes.dk – det er altså skønt at finde noget smart og rimeligt i pris…..os med store fødder vil da også være smarte!!! Hun er også speialist i store størrelser i herresko.

Spred gerne budskabet, hvis du kender nogle med store fødder….de har nemlig ikke mange steder at gå hen!!!

God fornøjelse

Gittemor

 

 

 

One Response

  1. Vibeke Staal Hansen siger:

    Kender forretningen – og er også vildt begejstret for den.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top