De sårbare stunder i vores liv

Der er bare de perioder i vores liv, hvor tingene kommer lidt ud af kontrol. Tider og tilstande som vi ikke kan ændre på, men bare skal igennem, hvad enten vi ønsker det eller ej. Nogle af os bliver slået ud af ganske små ting, – hvor andre står klippefaste selv om det hele ramler om ørene på dem. – Hvilken kategori tilhører du?

Jeg personligt er normalt ret robust og efter lidt grublen og talen tingene igennem med nære venner og familie kommer jeg som regel hurtigt videre – eller får sat en handlingsplan i gang. Jeg er faktisk fantastisk god til at sætte handlingsplaner og løsninger op for andre når de har svære tider…..hvor imod det med alderen halter lidt mere men mine egne folder.

 

maj 001

Da jeg mistede mit job i november, – tænkte jeg…..“fanden gale mig om jeg vil være arbejdsløs” – og kastede mig frådende over jobsøgning. Nu er det maj – søger stadig en masse gode og relevante job, men det er dæleme svært at beholde den der entusiasme der skal holde humøret og troen højt. – Er i klar over hvor mange der er om budet derude…..hver gang jeg søger en stilling, er der mellem 300 til 500 ansøgere?

Når jobsituationen ikke er på plads – så er det også så som så med økonomi, – på dagpenge er der nogle begrænsninger i forholdet til en normal løn – og i forhold til det liv man har iscenesat. Man får da mad på bordet etc. – men man får dæleme også ondt i maven! – Når så diverse politikere råber om…..og her nævnes især Joakim B. Olsen, den nar – “Alle kan få et job” – Get real, – Hans eget CV omhandler vel “kuglestød” – Guderne må vide hvilke “kugler” han rykker rundt med – det er næppe dem mellem ørene!

DE GAMLE FORÆLDRE

Oven i hatten er min gamle far på hospitalet – 84 år gammel og med en lang sygehistorie bag sig, klarer han og min mor sig fantastisk i hverdagen og har en godt liv. Men nu røg dem gamle så ned med lungebetændelse, vand i lunger og hjerteflimmer….. Selvfølgelig responderer han fantastisk på medicinen og indlæggelsen (han er nemlig så livsglad og stædig) – men det gør noget ved mig. Det piller ved min sårbarhed, – jeg bliver bange for at miste – ked af at min mor bliver ked af det, ked af at man ikke kan fikse det, – og inderst inde ved jeg jo godt…..at pludselig en dag er det slut. Det prøvede jeg smerteligt da min bror døde for 2 år siden – sårbarheden!!!!

 

påske i koli 2014 025

Når det så også regner i over en uge – der ikke kommer nogle fantastiske jobs, – farmand er syg og man spekulerer for meget på fremtiden generelt…….Så vil jeg mene, at man er i sin ret til at rulle om på ryggen og bare være “sårbar” og lidt “lille” – bare lige en lille periode.

Og når alt så er kaos ….så er det dæleme befriende, at have nogle unger og børnebørn der bare er der. Især nogle skide skøre børnebørn, der mit i det hele synes at parasollen skal slås op i stuen på en regnvejrsdag og pynte den med lidt lyskugler.

 

maj 032

….eller som Sebastian her udtrykker det…….når det hele går op i “hat og briller” !

 

maj 031

….ja, så er man jo alligevel – midt i sin sårbarhed – bare så uendelig rig!!!!

Om lidt skinner solen igen….og så er der atter medvind på cykelstien.

Knus til jer alle

Gittemor

One Response

 1. Helle siger:

  Kæmpestort, og varmt knus tilbage til dig, Gittemor!
  Endnu en vidunderlig fortælling fra dit liv og din hverdag. Så nærværende og genkendelig.
  Den trak både smil og tårer.
  Og så var der ham med kuglerne….de skulle klemmes ud af livet på ham. Bum.
  God weekend :-*

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top