De fantastiske venskabsbånd

Venskaber er noget af det eneste man ikke kan undværer. Venner er uundværlige og man kan have dem på rigtig mange plan. Nogle er meget tætte, nogle er livslange, nogle er korte, men stadig vigtige – og nogle venskaber er besværlige. Jeg tror jeg har nogle i alle kategorier :)

MEN JEG HAR EN SÆRLIG EN…

..Connie – som jeg efterhånden har kendt i rigtig mange år. Vi er faddere til hinandens børn, har delt glæder og sorger. Haft ferier hos hinanden, drukket tæt, været uenige, set hinanden meget tit i en årrække – og nu desværre mindre tit. Men, – mindre tit, er ikke det samme som at vi ikke er de kærligste venner. Connie bor i Jylland – jeg på Sjælland, – vores børn er blevet store, så det er ikke den type ferier der binder os så meget mere….men alt det vi har gennemgået sammen, – det binder et tæt bånd.

 

Udklip

Kan man andet, end at knus elske denne smuksak med hendes fantastiske krøller og karisma?

 

I dag modtog jeg ud af den blå luft en mail med en fantastisk gave – hun har det med at komme med den slags genistreger der bare virker helt ind i hjertekammeret….hun har fornemmet, at jeg nok trængte til lidt svar på livets bøvl pt. Så sender hun sådan et vidunderligt og spændende gavekort

 

Udklip (2)

Man kan ikke vurderer venskaber i “gaver” – men jeg vurderer mine i særlig grad ud fra kærlige handlinger og betænksomhed.

Tak Connie – og tak for dig…..nu skal vi ses snart og jeg skal med glæde tage imod denne gave og glæde mig til at høre hvad Mana har på hjertet.

Inderligste knus din Gittemor

 

One Response

  1. Bitten siger:

    Venskaber er det vigtigste i vores liv. Smukt at du også bruger din blog til at prise dine kære. Dejlig læsning. Kh Bitten … En af dine trofaste følgere

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top