Clairvoyance – fup eller fakta

Lige siden Ruder Konge var knægt, er mennesket blevet draget af spådom, heksekunstner, sandsigersker etc. I dag kender vi begrebet mere under betegnelsen, clairvoyance, readings, sessions….og det kan være under forskellige former. Clairvoyance hvor du sidder foran et medie, som kan fortælle dig om din fortid, fremtid og hvad der kommer til at ske fremad på din vej. Tarokkort læsere der laver sin sessions via nogle farverige kort med en masse symboler på. Her er det dig der trækker kortene og lægger din egen energi i de kort du vælger. Håndlæsere der læser dine linjer og din historie i dine hænder er også en mulighed. Det eneste man sjældent ser mere er den gode gamle sandsigerske med en stor krystalkugle foran sig….den er vist uddød.

images (6)

 

Som jeg fortalte i min artikel i går “Den spirituelle verden er iscenesat”, så skal man tage denne verden med et gran salt. Der er bestemt mange rigtig gode medier derude….og de aller bedste er dem du sjældent hører om. Jeg har selv været draget utroligt meget af denne verden, især i min ungdom, men jeg kan da stadig fristes af, at få en ledetråd eller guide der kan fortælle mig om jeg er på rette vej her i livet. Det har resulteret i, at jeg på anbefalinger fra andre har kastet mig ud i den ene håbløse reading/læsning/clairvoyance efter den anden. Det har tilsammen kostet spidsen af en jetjager…og KUN EN har reelt kunnet “læse” mig.( Ham vender jeg tilbage til)

 

HVAD FORVENTER DU EN CLAIRVOYANT KAN GIVE DIG

Det er ret væsentligt, at du gør op med dig selv, hvad du tror du kan opnå ved at besøge en clairvoyant, håndlæser eller lignende. Når jeg har spurgt mine veninder og andre om ,hvad de forestiller sig der kommer ud af seancer som disse er det ret enslydende det de svarer:

“Jeg vil gerne vide om fremtiden er lysere end det jeg oplever nu”, – “Jeg vil gerne vide om jeg får flere børn” – “Jeg vil gerne vide om der snart er lidt kærlighed til mig” – Jeg vil gerne vide hvor gammel jeg bliver og om jeg bliver syg” – “Jeg vil gerne vide hvorfor livet er så hårdt ved mig”. Det er lidt den samme skuffe og de samme ønsker vi har til en sådan oplevelse………SÅ DET FÅR DU…..du får det du vil have…..det er bare ikke altid at svaret er det du vil høre….og så skal man nok lade være med at spørge!

Når jeg har besøgt et medie, clairvoyant eller lignende, er jeg ret tilbageholdende med oplysninger om mig selv – de får mit fornavn og det er det! Jeg forholder mig neutral…..og det gør jeg nok lidt bevidst fordi jeg måske er en anelse skeptisk overfor om de virkelig kan noget. Samtidig er jeg også åben og anerkendende når de rammer rigtigt, – det gør de bare ret sjældent :)

download (1)

JEG VIL GERNE DELE MINE SENESTE 2 ÅRS ERFARINGER MED DIG

Jeg vil undlade at nævne navne på disse behandlere, da jeg ikke synes det er fair….det må være op til vores egen sunde fornuft, om vi vælger at opsøge dem. Men hvis du ønsker navnene på nogle af disse behandlere kan du kontakte mig i kommentarfeltet, så kan det lade sig gøre.

Jeg besøger en kvinde i Hvidovre….hun kender mit navn – og det er det. Jeg bliver mødt af hele paletten med tingeltangel, lotusblomster, røgelses pinde, krystaller i store skåle, indisk dug på bordet og vand med en kulpen i :) – Hun fortæller en masse om nogle engle der beskytter mig, om nogle afdøde der holder hånden over mig og at jeg har spirituelle evner. Hmmm, – allerede her er jeg meget uimponeret – Det er en konklusion der passer på stort set alle…Det med englene og de afdøde har jeg ingen forudsætning for at checke og der kommer ikke noget konkret. Spirituelle evner det har vi vel alle. Sådan fortsætter timen med den flinke og åndelige dame…alt imens jeg er mest koncentreret omkring stanken af røgelse der begynder at bide i mit hoved. Jeg kommenterer det…..og får beskeden, at vores vejledere bedst kan komme igennem med disse dufte og det er ikke er hovedpinen jeg mærker…..men at “englene” arbejder med mig…….! Godt så!

Konklusion: – 600 kr. fattigere, – hun 600 kr. rigere…..jeg fik intet brugbart med mig – kun irritation og en fucking hovedpine!

 

Sådan en røgelsespind sender mig direkte i migræne

Sådan en røgelsespind sender mig direkte i migræne

 

Jeg besøger en anden kvinde for et år siden i Herlev – anbefalet af en veninde: – Hun er meget snaksagelig og venlig. Straks konkluderer hun, at jeg står foran et jobskifte i nær fremtid. Fair nok, – jeg er lige blevet fyret. Hun siger at jeg aldrig når at møde jobcenter etc. og jeg vil komme i job i en mindre virksomhed allerede inden måneden er omme. Kærligheden “lurer” lige om hjørnet…høj ældre herre med et par børn er på vej….og jeg behøver ikke at lede, han finder mig. Økonomi skal jeg ikke tænke på….jeg er født sådan lidt under en “lykkestjerne”. Et par afdøde kommer forbi og klapper mig anerkendende på kinden….men “sådan nogle har intet køn mere eller alder” – så hun kunne ikke lige sige hvem de var. Men de passer på mig. En time med snik snak…..jeg fik det der stod i håndbogen side 1: Lykkehjulets gevinst – job, kærlighed, penge og lidt klap fra anerne i himlen.

Konklusion: 500 kr. fattigere – hun 500 kr. rigere….Nu et år efter – intet job, ingen høj herre med et par børn – eller nogen anden herre for den sags skyld, økonomien tænker jeg rigtig meget på…og den der lykkestjerne må være røget ned bag stolen et sted.

 

download (2)

 

Jeg besøger en anerkendt håndlæser….det gør jeg faktisk samme dag som min veninde. Vi har en reading lige efter hinanden samme dag…men lader det ikke skinne igennem at vi kender hinanden. Jeg er den første der kommer ind til den skønne kvinde. Hun virker meget kompetent og det forventer jeg nu også når man både er kendt via tv og andre medier …og flere veninder har haft gode erfaringer her:

Hun tegner i mine hænder og forklarer en masse om de små tegn mine hænder viser hende….det hele indtales på en CD.  Jeg får en masse ting at vide om min fortid – det kan jeg nikke genkendende til og hun tegner et ret velkendt “billede” af mig som person. Med hensyn til de næste 2 til 3 år er hun meget konkret og det ser godt ud, tænker jeg: Jeg vil komme ud på en længere rejse, – jeg drages mod udlandet, varmen og vil nok ende med at finde kærligheden her også. Jobmæssigt står jeg foran en storslået karrierer. Jeg vil skifte job inden for det næste halve år – til en stilling hvor jeg stort set vil blive til jeg skal pensioneret. (allerede her synes jeg ikke helt det passer sammen med det der udland hvor jeg nærmest vil slå mig ned). Det ligger tydeligt i mine hænder at jeg vil flytte meget snart….hun er ikke i tvivl om at jeg vil skifte bolig!! – Sceancen er hyggelig og hun er meget troværdig i sit arbejde……så jeg kan jo bare afvente at det hele sker omkring mig. Tidshorisonten er fra den dag til max 2 år frem som hun sagde.

Konklusion: 1200 kr. fattigere….jeg var forventningsfuld, men fornemmede med det samme at noget ikke passede på mig. Jeg ejer ikke udrejse længsel….hvis jeg kommer til Køge er jeg allerede for langt væk. Jeg bryder mig ikke om varmen og den fremmede mad er slet ikke mig. Jeg er noget af det mest ærke danske du kan opdrive. Jeg fik ikke noget job….(så er da nervøs for om det er status som arbejdsledig der skal forfølge mig til jeg bliver pensioneret :) – Jeg bor stadig i min skønne bolig…og her kommer jeg nok heller aldrig fra -Jeg elsker mit hjem!! – MEN, jeg fik “Lykkehjulet”..alle ingredienser var til stede – og nu med CD der samlet støv i skuffen….INTET PASSEDE, kun fortiden….men den kendte jeg jo!

Hvad værre er, – min veninde kom til lige efter mig. Hun fik NØJAGTIG samme opskrift….rejse, flytte, kærligheden – det var, – på nær hendes fortid, som om at CD’en var direkte kopieret fra mig…..pudsigt ikke. Nå, – hun har nu heller ikke opnået noget af det der blev sagt – ikke en gang tilnærmelsesvis – og hun er da ellers vild med udlandet :)

 

MEN HER ER DEN SJOVESTE READING JEG HAR PRØVET

Jeg fik foræret et gavekort (Dealhunter) af en kær veninde. En dejlig og anderledes gave – en meget personlig gave faktisk. Jeg skulle møde op hos et medie et sted i København og få en reading i Tarokkort. Det har jeg prøvet før….det kan være ret spændende, – men jeg gider bare ikke selv sætte mig ind i hvad de kort betyder…..det forventer jeg faktisk også at den der lægger kortene har styr på. Man klipper jo heller ikke sig selv hos frisøren, vel?

images (9)

Jeg ankommer til et privat hjem – og placeres ved køkkenbordet. Han har en computer foran sig og 6 bunker kort, – alle typer Tarokkort. Han fortæller mig om elle typerne – dem fra Tahiti, Frankrig, etc. etc. – så var det første kvarter gået! Dernæst fortsætter han med at fortælle om sig selv og hele sin opvækst (den var lang for han er midt i tresserne)…..Det gik der så også et kvarter med. “NU….skal vi i gang”,  fik jeg pippet!!!

Han ville så gerne have min fødselsdag og år…..han ville vide om og hvor mange børn jeg havde – allerede her vippede jeg kraftigt med mit øjenbryn….og så ville han have alderen på mine børn og deres køn! – Så havde jeg faktisk mistet alt håb om nogle overraskelser i denne reading….men det fik jeg.

Efter at have trukket et utal af kort – og fået lange beskrivelser kom den endegyldige sandhed frem til mig: “Du er den fødte Feng Shui konsulent” “Du vil simpelthen komme til at tjene styrtende med penge på det – og du er et naturtalent på området”…….det var lige godt sa…..! Den havde jeg ikke set komme wauuuuu….Feng Shui, arghhhh, så har du ikke set mit hjem kammerat og indersiden af min indretning hjerne. Det mest fantastiske var så…..At han sjovt nok, kunne lære mig Feng Shui (og det var han den bedste til) – Det skulle kun koste mig 20.000 kr. – og jeg ville lære det fra bunden……..Hvor heldig kan man være….sådan at få en ny fremtid foræret….og selveste læremesteren så sidder lige der foran mig!!!! Jeg var målløs….og så rundede jeg den time af meget hurtigt!

Konklusion: Det var en fantastisk gaveide og meget kærlig tænkt og ment af min veninde…….Og det var så det!!!!!!

 

ER DET FUP ELLER FAKTA

Der er derude rigtig, rigtig meget fup – MEN, – der er altså også nogle der virkelig har sine evner med sig. Møder du dem….og det er ofte ved et tilfælde, så ved du også at de kan være en rigtig god guide og inspiration for dig, hvis du enten er gået i stå på nogle områder….eller hvis du trænger til et gevaldigt los bagi.

Når jeg indlader mig på disse emner….så er det selvfølgelig ikke for at “svine” nogle til…..for det kan sagtens være, at de “medier” jeg beskriver ovenfor, har været til rigtig god støtte og hjælp for andre. Jeg er trods alt blevet anbefalet nogle af dem af andre der har haft gode erfaringer, så noget kan de vel….de virkede bare ikke troværdige i forhold til mig. Men hvis det er “Lykkehjulet” du higer efter, så er det den type medier du skal opsøge……samtidig med at du køber et ugeblads horoskop (fnis) – så er du helgarderet!

 

Jeg stødte for mange år siden ind i Søren Dreier der er kiromantiker (håndlæser) – men det er ikke den eneste evne han har erfarede jeg. Det fede ved Søren var, at han var så anderledes og stik modsat alle de andre “spirituelle” mennesker jeg havde stødt på. Han var vidunderligt uimponeret over alt det “tingeltangel” som den verden omgav sig med. Han røg nogle solide smøger, boede ud på landet, nogle dage gad han at læse mennesker og andre dage kunne han ikke have det. Han udgav sig ikke for at være noget han ikke var….og var ret ydmyg overfor hvad han egentlig kunne. Han skrev samtidig nogle fantastiske artikler og klummer, hvor han på en humoristisk og meget konkret måde forklarede hvad det hele handlede om.

Sørens readings er præcise – på mig og andre jeg kender…..men det kan da godt være der også er nogle der ikke har haft de resultater jeg har!

Anyway……han er blevet et specielt kapitel i mit liv…….og den historie får du lige fra hjertet……i morgen :) Stay tunet!!

 

Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top