Charlotteklubben – super aktivitet for dine ældre

Har du ældre forældre, tanter eller onkler som du gerne vil hjælpe til et aktivt og indholdsrigt ældreliv? Så prøv at introducerer dem til Charlotteklubben i Vangede. Min mor har virkelig fået gang i sit kulturelle og sociale liv med denne klub.

 

charlottekl

 

 

Havde du lige som jeg stor fornøjelse af ungdomsklubben da du var ung og teenager? – Så kan jeg love dig for, at man som ældre kan få lige så meget glæde af at komme i en aktiv og god klub, så man kan være aktiv og social også på sine ældre dage.

I Vangede Bygade 55 ligger der det sødeste gule bondehus, der siden 1966 har huset Charlotteklubbben. Selv om der fysisk er lavt til loftet (det er der jo i bondehuse), så er der socialt meget højt til loftet. Bag de relativ små rammer, bydes der på aktiviteter alle ugens hverdage. Onsdage er godt nok flyttet ud til Bio-klubben, der foregår i Gentofte Kino.  Her kan man deltage i undervisning af Tai Chi, Whist, Bridge, PC-håndtering, gymnastik, skak, håndarbejder og som sagt komme i biografen om onsdagen.

Der er et fantastisk sammenhold og de ældre kommer på de skønneste ture flere gange om året. Her er også foredrag, underholdning, loppemarkeder, banko, julearrangementer og meget, meget mere. Man kan få indflydelse på hvad der skal foregå i klubben hvis man føler for at deltage mere aktivt i klubben…eller man kan vælge at være medlem og bare nyde de fordele der er ved et medlemsskab. Her er intet pres – men et dejligt sammenhold og mange søde mennesker, der kan forsøde en måske ellers lidt ensom pensionisttilværelse.

MEDLEMSSKAB

Det koster kun 250 kr. for et helt år. Hvis du vil benytte dig af at gå i biografen også koster medlemskabet 300 kr. – Men så kan du også komme i bio hver onsdag fra januar til juni og juli til december. Du kan oveni købet tage en gæst med i bio for kun 50 kr.

Her er fx en glimrende gaveide til din mor eller far, som vi aldrig ved hvad vi skal give til fødselsdag eller jul – Et medlemsskab!

 

images

 

KLUBBEN HOLDER MIN MOR AKTIV

Både min mor og min moster er medlemmer af klubben. Min mor er ellers en frisk dame trods sine 82 år – men jeg synes bestemt at denne klub og deres fællesskab har tilført hende en masse glæde og aktivitet. Hun elsker deres ture, hvor de kommer rundt og ser seværdigheder og spiser konge frokoster. Hun deltager i arrangementer mht loppemarkeder og hygge i klubben. Medlemmerne interesserer sig for hinanden og får en masse gode samtaler og sparer med hinanden om glæder og sorger. Min mor er blandt andet en af dem, der har sin faste gang i biografen om onsdagen. Det er midt på dagen så de ikke skal afsted om aftenen og der nydes gerne en ostemad og en kop kaffe sammen i cafeen inden de lusker ind i salen, til de pladser jeg kan forstå de nærmest har spærret fra gang til gang.:)

Som datter er jeg SUPER glad for at min mor har denne klub og derfor vil jeg gerne slå et slag for, at sprede kendskabet til klubben her på bloggen. Måske du også har en ældre forældre der trænger til “et park i røven” – at komme ud af sin comfortzone og mærke livet stadig er sjovt og aktivt – så tag dem med ned forbi klubben og hils på.

Ring til dem på 39680341 hvis du vil have mere information – de vil elske at få nye medlemmer ind i klubben.

images (1)

De kærligste hilsner

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top