Behøver børnepenge at blive brugt på børn?

Naaaaj vel, – de får jo så meget hele tiden. Faktisk synes jeg ofte, at man tager ud for at shoppe til sig selv og så er det lige, man falder for noget det søde barn mangler, eller kunne blive rigtig glad for, ikk??

Derfor tog jeg den beslutning i går, at jeg hellere måtte forkæle mig selv lidt, nu der var kommet de der børnepenge. Jeg må jo indrømme, at jeg er faldet pladask for den lille skønne butik PURE Copenhagen på Lyngby Hovedgade. Til min pengepung er det fedt at de har det koncept, at intet koster over 400,- kr. og så får de bare nye varer flere gange om ugen – det er så den “farlige” part. Et andet plus er, at tingene er smarte og så kan selv jeg med mine +-kurver passe det meste. Jeg tror jeg prøvede 20 forskellige ting denne lørdag formiddag og det sad stort set fantastisk alt sammen – nu blev kunsten så at begrænse sig.

Jeg kom derfor hjem med følgende:

 

Tunika med hæklet top der kan tages af

 

Denne her har smart lynlås på ryggenog så denne silke t-shirt – nøj den er blød

 
Det var da rimeligt begrænset ud af de 20 ting jeg faktisk synes ville have været skønt at købe !!!
Men så er det lige at denne forretning også har en masse andet skønt tilbehør – og nu er det jo sæson for Gittemors kolonihave…….
så jeg købte da også lige denne skønne løber til det lille hus:
 

Blanding af bomuld og skind – 2,5 meter til 400,- kr. Billigt!!!

 
Nu gør jeg jo ikke ret meget, uden også at tænke på mine læsere af bloggen – så jeg fik selvfølgelig overtalt Karin i PURE til at skyde en lille ting ind til jer som konkurrence – i kan nemlig godt lide konkurrencer, har jeg erfaret. – Den kommer så lige i sit eget indslag.
 
Men ærligt tøser, – hvis i som jeg har lidt mavse, lidt brede hofter og ikke gider give for mange penge for tøj – da vi hellere vil have noget nyt lidt oftere, så bør du besøge PURE !!
 
                                                                                      (dette er IKKE et sponseret indlæg)

One Response

  1. AL siger:

    Flotte ting du har fået købt der……… og nej børnepenge behøver ikke gå til børnene hvis bare børnene har det de skal bruge og det har de fleste jo….. så nyd du bare de ting du har købt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top