Basim i x-factor……hvorfor er der ingen der passer på ham?

Jeg var så en af dem, der ikke fik set X-factor fredag aften, men har til gengæld lige slugt genudsendelsen her lørdag eftermiddag!

Det er og bliver sidste gang jeg følger dette program, da det i mine øjne har udviklet sig helt, helt galt. Det er blevet dommernes program mere end vejen for de sangere der stiller op. Der har været så meget fnidder og helt igennem negative vibrationer fra især Blackmann. Forventeligt, jow, jow -  men at han er blevet så styg er jo nærmest en katastrofe. Hans ego trip har igennem udsendelserne i den grad overskygget det faktum, at han skulle have en evne og et musisk talent der gør ham til dommer. Han tilsidesætter de værdier, der burde være i at lade disse deltagere gøre deres bedste og vise dem vejen – og udtrykker, i mine øjne åbenlys jalouxi, over for deltagerne der hører under hans meddommere. I starten var det morsomt med en mand der havde meninger, nu har det bare taget gevaldigt overhånd.

EN ting vil jeg dog give Balckmann evig ret i – der er nogen derude der burde passe bedre på deres børn, ikke at jeg tror Blackmann er den rette til at påtage sig denne opgave, men hold da fest hvor er der mange unge mennesker der i disse forløb har knækket “halsen”. Bare det at se de indledende programmer, hvor forældre nærmest trækker deres teenagere gennem møllen, mere for deres eget “moment of fame” end for deres barns skyld. Det er grænseoverskridende og ulækkert at være vide til.

Denne mening henleder mig til X-factor finalens indslag med Basim som medvært, eller medklovn om man vil. Lige fra første gang jeg så Basim til hans audition tænkte jeg, åh nej – lad dog drengen være, forklar ham at det ikke duer. Men han fik den ene chance efter den anden – og bevares, knægten har da charme, og så havde han samtidig den triste historie om hans fars sygdom med sig – ja sorry, men den var da med til at X-factor så ham som godt tv (ad)!! Synge det kunne han den unten hyleme ikke, og det kan han stadig ikke. Charme, det har han og det har han til dels stadigvæk. Men jeg mener bare at vide, at X-factor er en sangkonkurrence – en talentkonkurrence, da ikke en charmekonkurrence!!!

Lille Basim kom, uvis af hvilke årsager, langt og efter hans deltagelse i X-Factor har han siden hen bare poppet op alle mulige vegne, til alverdens ugeblads-sladder, madprogrammer, men da aller værst, medvært på X-factor. Hvem har dog fundet på at caste den dreng til netop den opgave ??? Hvorfor valgte man ikke en at de 1700 andre deltagere gennem tiden, der kunne have håndteret den opgave langt bedre. Hvorfor, er der ikke nogen som holder af ham, der råder ham fra den slags ting – ligesom hans nærmeste i sin tid skulle have rådet ham fra overhovedet at stille op, før han havde lært at synge, – eller i det mindste var forbi punktet hvor hans stemme gik i overgang?

Søde, charmerende Basim, – se nu at få en uddannelse inden det er for sent. At være kendt for at være kendt er en skidt levevej, tro mig!! Danmark, ja hele verden er overbefolket med reality liderlige personer, der har så ABSOLUT INTET at byde på og det er efterhånden kvalmene at være vidne til. Mit moder – og ikke mindst mormorhjerte græder, når jeg er vidne til alle disse unge mennesker der lever af at være til grin – Get a life!!!!!!

Slutteligt – Søde Ida, stort tillykke med sejren – det ville jo have være utænkeligt hvis ikke du vandt. Du er så til gengæld også en af de meget få på 17 år der har det der skal til. Og det er tydeligt at både du selv - og dine kære passer på dig!

 

 

4 Responses

 1. Charlotte siger:

  Kære Gitte.
  Blackmann er forrygende – vi elsker ham og kan slet ikke forstå hvad du mener. X-factor ville være absolut intet uden ham. Det er så befriende at høre et ærligt menneske med visioner og meninger der kommer fra hjertet – og ikke alt den der vriden hænder og søde skat og jeg elsker dig og alt det der overfladiske følelsesporno, som er lige til at brække sig over.
  Hvis man/de vil ind i musikbranchen – så byd ind med noget ordentligt og seriøst og så kan de i øvrigt lige så godt vænne sig til et hårdt liv med masser af kritik der efterlader Blackmann som en hyggelig gammel bedstefar.
  Bassim!! = krøllede tæer!!
  Tillykke til Ida – der absolut på alle måder er det største talent, der har vist sig på den danske musikscene i mange mange år. Hun er en ener :0)
  Stort lørdagsknus her fra Stevns

  • gittemor siger:

   Kæreste Charlotte,
   Tak for din kommentar – herligt når debatten er i gang!!!! – Jeg synes, altså bare sådan helt personligt, at Blackmann er blevet FOR meget, men det er jo det skønne – at folk opfatter og modtager forskelligt. Måske han for mig bare er blevet lidt for påtaget i sine udfoldelser. Men jeg giver dig helt ret – de unge skal sgu vide hvad de går ind til, – og det er jo så her jeg mener at forældre etc. skulle passe bedre på deres børn.

   Dejlige weekend-hilsner til Stevns – hvor man så også havde tid til at læse blog på en lørdag, herligt !!!!! – Lad os Word Feude :)

 2. Bibi siger:

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad formålet var med at lade Basim være medvært? Er han på vej med en cd, som DR har interesser i, så de derfor sørger for, at han pludselig får noget opmærksomhed? (Og det har han da i den grad fået). Eller handlede det om, at han skulle tiltrække en bestemt målgruppe af seere? Hvem fandt på det? Og hvem skrev det fuldstændig klichéagtige manuskript til ham? Jeg forstår det simpelthen ikke!!! Men jeg håber, at Basim – som det umiddelbart søde menneske han er- på trods af al kritikken havde en god oplevelse.
  Og ja, vi skal sgu huske at passe på vores børn – også selv om det er nogen, vi bare lige har lånt lidt!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top