Atjuuuuu!!

Ak ja, – det har i sandhed været et år hvor jeg er løbet ind i den ene viruss efter den anden. Igen ligger jeg ned og eneste udsigt fra sengerammen er mit tv, hvorfra jeg de sidste dage har indhaleret den ene dårlige b-serie efter den anden. Har faktisk brugt meget tid på at fundrer over hvor meget genudsendelse man får smidt i hovedet over såan et par døgt DET ER HELT VILDT!!! – Det eneste der er en anelse uforudsigeligt er “Nyhederne” – men dem gentager de sgu også time efter time.

 

Et natbord med overlevelsespakke!!

Og jorden går så ikke under denne gang heller – Det er jeg rigtig glad for, det ville da også lige være prikken over iét!!!

Jeg glæder mig også over at kunne ligge med computeren på maven og erfarer, at flere af mine læsere her på bloggen, har kastet sig ud i mine opskrifter på julebag – så skønt at i har glæde af lækkerierne og tør give jer i kast med det.

 

Her er Sonjas plader på vej i ovnen :)

Nå, venner – jeg vil forsøge at rejse mig fra dynerne – jeg bliver NØD til at skulle på job i morgen. Kan ikke gå en juleferie i møde med en masse uløste opgaver, så bliver det bare en stresset jul.

Vi ses…..lige om lidt igen :)

 

Knus Gittemor – udsendt journalist fra dynerne

 

4 Responses

 1. Susan Aaen siger:

  God bedring du kære <3

 2. Bibi siger:

  Gittemor, vi ved det jo i realiteten ikke endnu – altså om jorden går under i denne omgang. For det er først i morgen, det er den 21. Og ingen ved jo, hvad morgendagen bringer, som man siger ;-D
  God bedring!

  • gittemor siger:

   Nå nå Bibi, nu ikke så sortseende, – så skulle fa….. da stå i alle de juleforberedelser!! Jeg satser stadig på at blive de der 108 år – !!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top