Afslappet weekend……NOT!!!!!

Weekenden er jo der hvor vi skal lade op, men nogen gange er det bare som, at de 2 dage forsvinder lige for næsen af en og intet af det man skulle have gjort, blev gjort……til gengæld fik man så lavet så meget andet……hos andre.

Juni måned er en måned der er yderst belastet af fødelsdage i vores familie :) . På tirsdag er det barnebarnet Selina der bliver 9 år, men det var i dag søndag at familiedelen skulle holdes. Min datter havde vist i løbet af lørdagen gabt over lidt rigeligt med opgaver til dette arrangement, så jeg trådte beredvilligt til og hjalp om lørdagen. Jeg er imponeret over hvad Sara når i hverdagen med fuldtidsjob, 2 børn, kat, mand og alt det der følger med. Men det der med at organiserer hjemmet op til familiebesøg, det er ikke nogen nem opgave.:)

 

Gittemor i aktion hos datteren – bordforlængelse :)

 
Hele lørdag aften gik med at gøre rent, rydde op, smører sandwiches, dække op og selvfølgelig hygge!. Vi grinede en del af det der med Saras manglende organisationsevne – men hun erkendte, at det gik bedst når mor kom og satte hende i sving :)
 
 
 

 

Søndag oprandt og Selinas fødselsdagsfest var så hyggelig. Vi er flere generationer der er med, mine forældrer der jo således er deres oldeforældre deltager gerne i den slags arrangementer. Dejlige boller og kager havde Sara også fået lavet og det var alt sammen så fint og hyggeligt.

 

Fødselsdagsbarnet Selina 9 år

 

Fineste frugtlagkage

 
 
Vi leger også når vi er sammen – og i dag var det den berømte “snørebåndsleg” -  det gav godt med latter………
 

SNørebåndsleg blandt børn og voksne

 
……….og oldemor, hun holdt sig altså heller ikke tilbage :)
 

olsemor i aktion….hun tabte :)

 
Så blev det søndag aften…..mit hus ligner noget der er løgn, men min datters blev fint, haha. Næste weekend er fyldt med næste omgang fødselsdag, det skal til gengæld holdes her….så måske jeg så får gjort rent i den anledning:).
 
Håber i derude har haft en skøn weekend. Jeg tror jeg skrubber tidligt i seng med lidt læsestof – så kan i andre beholde jeres fodbold i fred:)
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top