60 ÅR ER RIGTIG LANG TID

Tid er et finurligt begreb – hvad der er kort tid for nogle, er uendeligt lang tid for andre. Når det kommer til ægteskab, SÅ er 60 år godt nok lang tid og det står vi lige foran nu, hvor mine forældre kan fejre diamantbryllup på torsdag.

 

Far og mor 19.11.55

 

Det er en stor dag for mine forældre, når de på torsdag indkalder familie og venner til deres diamantbryllup og har valgt at give den en over nakken med fin fest på et hotel. Det glæder mig usigeligt, at de har overskud og lyst til at holde fest, for de er jo ikke just nogle vårharer mere, men trods alder rimelig friske og glade.

Det er første gang jeg deltager i et Diamantbryllup, – det er ikke mange man kender der har udstået den milepæl og jeg er heller ikke så sikker på at se meget af den slags hos mine venner og familie fremover. Men 60 år for mine forældre er flot…og når de nu er på vej derop af, så skulle det såmænd ikke undre mig, hvis de også napper krondiamantbrylluppet om 5 år.

Jeg kan tydeligt huske både deres kobberbryllup, sølvbryllup og deres guldbryllup – og selv min egen lille datter har for længst fejret sit kobberbryllup.

Her står min bror og jeg med forældrene til deres sølvbryllup i 1980

Her står min bror og jeg med forældrene til deres sølvbryllup i 1980

EFTER EN SAMLER KOMMER DER EN SPREDER

…..ynder jeg at sige. Men der er nu noget om snakken. Personligt har jeg aldrig været gift…..og der er faktisk heller aldrig nogen der har spurgt mig. Som barn og ung, lagde jeg ellers store planer for hvordan mit bryllup skulle holdes og så “film” på nethinden om kernefamilien med far, mor og børn, parcelhus, hjemmebagte boller etc. etc.  Rent faktisk samlede jeg i en årrække 10 ører og 5 ører i en vase til mine brudesko….men som årene gik og gik, blev pengene vist brugt til en bytur i steder for…..jeg havde ligesom opgivet. Men nej……tror heller ikke lige Gittemor udviklede sig i den retning. Jeg tror længden af mine forhold har max strukket sig til 60 uger…..med det udgør jo ikke et jubilæum.

Jo mere jeg lige sidder og tænker over det, så er det jo egentlig tragisk….aldrig at have været gift…..og ikke en gang være blevet spurgt!!!

Nå, mit ordsprog “efter en samler…..” passer nu bedre ind i mit liv end et ægteskab. Mine forældre har gået den slagne og obligatoriske vej og klaret bumpene på vejen med både glæder og sorger. Jeg som næste generation …..ja det har vi jo været inde på ….og så min datter der som ung mødte sin Luan og nu snart været gift i 16 år – med 2 børn,, 100 dyr og hus.

Forhold er så ikke lige min spidskompetance……men jeg har dæleme fået nogle prima unger!!!!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HJERTELIG TILLYKE

Kæreste far og mor……hjertelig tillykke på jeres store dag. Jeg håber vi sammen får en fantastisk dag og får fejret jer godt og grundigt……tror faktisk man på sådan en dag får kort fra regenten……og så ved jeg dagen er reddet for min lille mor <3  Skulle Borgmesteren også træde i karakter, – ja så bliver det en helt igennem god dag…….der er “lidt” Maude i min mor :)

 

Kærligste hilsner

jeres single datter

 

 

 

 

2 Responses

 1. Charlotte siger:

  Kære Gitte,

  Stort tillykke med din mor og far ❤️ Jeg håber, at I alle får en fantastisk dag og fest.

  Knus og på snart gensyn
  Charlotte

 2. Sara siger:

  Nåhr <3

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top