3. advent i familiens skød!

BARE HYGGE PÅ HØJT PLAN

Begynder at kunne lave flueben ved temmelig mange ting på listen. I dag var der dømt hygge med børn og børnebørn. Min svigersøn er draget til Albanien for at se sine gamle forældre i julen – så Sara og børnene skal være rigtig meget sammen med os denne jul :)

3. advent startede med at hente juletræ på Charlottenlund Fort – vi  fik IGEN i år det smukkes træ! (det siger vi til hinanden hvert år). Traditionen tro er jeg ved at besvime over prisen på juletræer – det er også noget jeg himler op over hvert år, men det bliver de ikke billigere af :)

Så hjem og spise æbleskiver og Gittemors småkager!

 

Advent hygge med børn og børnebørn

Alt er pyntet nu – undtagen træet, det får lige kov at stå ude et par dage endnu. Alle gaverne er købt og pakke ind og står i de fede poser jeg fik scoret i IKEA sidste år

 

 

 

Sara klipper-klistre julekort

 

 

Behøver jeg at sige mere………- Jeg er en lykkelig mor og mormor!!!

 

 

2 Responses

  1. Tinja siger:

    Jeg vil se IKEA-poserne… Er det de røde med stjernerne?? …og hvorfor køber du ikke juletræet derude – De plejer da at have ok juletræspriser, så vidt jeg husker!?

    • gittemor siger:

      Hej Tinja – Nej posen er rød med hvide prikker. Desværre var det nogle de kun havde kortvarigt sidste år, hvor jeg var heldig at score 2 – har ikke set dem siden :( – Men har været så glad for dem – de er lidt festligere en en hørsæk!. Jo, du har ret tror også IKEA har billigere træer – men der er også lidt med traditioner. At vi hvert år vandrer den samme tur med ungerne. Og bærer det hjem i en lang række går vi fra top til fod og traller julesange :) – Traditioner “koster” som bekendt, haha.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top